Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitkäaikainen markkinointikumppanuus tukee erikoisalan toimijan kasvua

ReferenssiRadioviestinnän asiantuntija Bandercom on Ampersandin pitkäaikainen asiakas. Bandercom tarjoaa langattomia ratkaisuja esimerkiksi työmaaviestintään, rinneturvallisuuden parantamiseen, pelastustoimen Virve-viestintään sekä ilmailu- ja kuljetusalan viestintätarpeisiin.

Olemme auttaneet Bandercomia asiantuntijaviestinnän kehittämisessä erilaisin painotuottein kutsukorteista käyttöoppaisiin ja teknisiin piirustuksiin. Suunnittelimme Bandercomille myös liikuteltavan shop-in-shop-osaston tuotemarkkinoinnin tueksi.

Palvelukonseptin brändäys

Ammattilaiskäyttöön suunnatuissa painomateriaaleissa kiinnitimme erityistä huomiota selkeään ulkoasuun ja teknisten tietojen helppolukuisuuteen. Suunnittelemamme esitteet toistavat Bandercomin brändi-ilmettä ja mustavalkoista värimaailmaa. Monikäyttöiset tuotekortit sopivat valikoiman esittelyyn ja laitemyyntiin, ja painettuja kortteja voi hyödyntää myös pleksilasista valmistetuissa pöytäständeissä.

Shop-in-shop

Suunnittelimme Bandercomille liikuteltavan shop-in-shop-osaston, joka on helppo kuljettaa ja koota esimerkiksi ostoskeskuksiin, messuille ja muihin tapahtumiin. Bandercomin logosta inspiraationsa saanut pop-up-myyntipiste toimii monipuolisena esittelytilana tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Siirreltävän kauppapaikan rakensi Salkapuu.

CCW-messut 2023

Kansainväliset kriittisen kommunikaation järjestelmien, laitteiden ja palveluiden messut järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa vuonna 2023. Bandercom osallistui messuille yhdessä unkarilaisen laitetoimittaja BHE:n kanssa. Osaston haluttiin huokuvan pohjoismaista vaaleutta ja sinne haluttiin jokin katseenkiinnittäjä. Suunnittelimme osastolle kuusi metriä leveän lenticular print -seinän. Lentikulaaripainatuksessa kaksi erilaista kuvaa asetetaan erityisen linssin taakse ja seinän ohi kävellessä kuva vaihtuu. Tässä tapauksessa radiopuhelinaallot vaihtuivat revontuliksi. Lentikulaaripainatus tilattiin Espanjasta 3D Lenticular Factorysta. Messujen kutsukortti ja käyntikortin kokoinen taitettu esite noudattivat revontuliteemaa.

Bandercomin ja BHE:n kutsuvieraille järjestetty Afterparty järjestettiin kelluvalla huvilalla Espoossa. Koska tilaisuus pidettiin toukokuisena iltana, teetettiin juhliin Bandercomin logolla varustettuja vilttejä ja tyynyjä.

Tuotekuvaus

Bandercomin BDC-tuotelinjan brändäykseen kuului tuotekuvien konseptointi ja valokuvaus. Tylsähköihin antenneihin, liittimiin ja tehonjakajiin yhdistettiin vektorikuvitusta, joka imitoi laitteista lähtevää datavirtaa ja tiedonkulkua. Näin tylsistä tuotekuvista saatiin mielenkiintoisempia ja persoonallisempia. Pystytimme pienen studion asiakkaan toimitiloihin ja kuvasimme tuotekuvat kustannustehokkaasti siellä.

Painotuotteet asiakasviestintään

Olemme toteuttaneet Bandercomille erilaisia painotuotteita, jotka esittelevät yrityksen tuotevalikoimaa ja palveluita monipuolisesti eri sidosryhmille. QR-koodilla varustetut käyntikortit nopeuttavat yhteydenpitoa, ja tuote-esittelyihin sopivat markkinointiviestintämateriaalit toimivat niin haitarimuotoisina esitteinä kuin pahvisina pöytäkolmioinakin.

Tapahtumailmeen suunnittelu

Bandercom juhli 25 vuoden taivaltaan näyttävästi villin lännen tyyliin. Suunnittelimme juhliin teeman mukaisen tapahtumailmeen, joka sisälsi kaiken kutsukorteista kuvausseinään. Juhlien graafinen ilme syntyi perinteisen bandana-huivin paisley-kuvioinnin pohjalta. Kuviointi sai uuden vivahteen mukaan upotetuista radiopuhelimista ja muista radioviestintään liittyvistä symboleista. Samalla myös Bandercomin logo kirjoitettiin uusiksi western-henkisellä kalligrafiatyylillä.

Toteutimme ikimuistoisiin juhliin tunnelmaa kohottavat pöytäliinojen ja servettien painatukset, seinälakanan, drinkkimenun, opasteet ja käsiohjelman sekä kuvausseinän vieraiden valokuvausta varten. Jokainen vieras sai juhlista itselleen muistoksi bandana-huivin, joita moni käytti jo juhliessaan.

Kunnianosoituksena Bandercom halusi jakaa pitkäaikaisille yhteistyökumppaneilleen erikseen tapahtumaa varten suunnitellun juhlarahan. Suunnittelimme kolikolle kuva-aiheen ja se painatettiin hopeanvärisenä.

Juhlathan eivät ole mitään ilman yllätysesiintyjää – tästä ohjelmanumerosta vastasi itse Bandercomin toimitusjohtaja Pete Peltola. Toimari-nimellä ensiesiintymisensä tehneelle rap-artistille luotiin CD-kansi striimauspalveluita varten. Ampersand toteutti kannen valokuvauksen ja kuvankäsittelyn sekä Toimari-logon suunnittelun.


Tutustu Bandercomille tehtyihin toteutuksiin Ampersandin verkkosivuilla.

Suosittelija:

Bandercomin pitkä yhteistyö Ampersandin kanssa perustuu luottamukseen. Samalla kun liiketoimintamme on kehittynyt ja meille on tullut uusia markkinointitarpeita, myös Ampersandin palvelut ovat kehittyneet vastaamaan tarpeitamme. On helppoa tehdä yhteistyötä mainostoimiston kanssa, joka tuntee meidän tarjontamme ja tapamme toimia.

Pete Peltola, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ampersand Design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Bandercom Oy
Ajankohta: 2008 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joonas Koponen

Lisätietoja

Yritysprofiili Ampersand Design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

muotoilu
tapahtumailme

Siirry yrityksen profiiliin Ampersand Design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ampersand Design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ampersand Design - Muita referenssejä

Ampersand Design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia