Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pengonille kumppanisopimus Qlikin kanssa – asemamme dataintegraatiopalveluissa vahvistuu

BloggausOlemme tehneet kumppanisopimuksen Qlik Data Integration Platform -ratkaisujen jälleenmyynnistä ja konsultoinnista. Yhteistyön kautta tuomme asiakkaidemme saataville seuraavan sukupolven integraatioratkaisut.

Pengon on tehnyt kumppanisopimuksen alan johtavan data-analytiikka ja integraatiotoimija Qlikin kanssa Qlik Data Integration Platform -ratkaisujen jälleenmyynnistä ja konsultoinnista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Pengon on kumppanimme ja voi lisätä Qlik Data Integration Platformin palvelutarjoomaansa. Pengon on vahva toimija datan hallinnoinnissa ja integraatioissa, ja yhteistyömme tuo paljon etuja heidän asiakkailleen Suomen markkinoilla, sanoo Thomas Kristiansen Qlikiltä.

Moderneja ratkaisuja tiedon käsittely- ja jalostamistarpeisiin

Data Integration on Qlikin (virall. QlikTech International AB) uusi liiketoiminta-alue, jolla yhtiö pyrkii kehittämään data- ja analytiikka-alaa yhä enemmän tiedolla johtamisen tukemiseen eli tiedon keräämiseen, muuntamiseen ja hyödyntämiseen moderneilla BI-työkaluilla. 

Qlikin kanssa tehtävän yhteistyön myötä Pengon hakee yhä vahvempaa markkina-asemaa tietojohtamisen kokonaispalveluissa.

– Tietojohtaminen on ydinliiketoimintaamme, ja haluamme keskittää palvelumme koko datan elinkaaren hallinnan ja hyödyntämisen tukemiseen entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Yhteistyö Qlikin kanssa on hieno tunnustus integraatio-osaamisestamme, joka on jatkuvasti kasvava osa liiketoimintaamme, sanoo Panu Pihl Pengonilta.

Qlikin uusilla integraatioteknologioilla helpotetaan tiedon käsittelyä erityisesti suurissa organisaatioissa, joissa tietoa on paljon ja integraatiotarpeet mittavia.

– Asiakkaidemme tiedon käsittely- ja jalostamistarpeet muuttuvat koko ajan vaativimmiksi tiedon määrän samalla lisääntyessä. Jatkossa voimme tarjota tiedon integraatioratkaisuja myös suurten organisaatioiden laajoihin datan hallinta- ja integrointitarpeisiin, Pihl sanoo.

Lue blogistamme tarkemmin, mitä kaikkea kumppanisopimus tuo tullessaan.

Pinterest
Pengon Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Qlik
Qlik Data Integration

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia