Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miltä näyttää työ Nordean IT-puolella?

Bloggaus

Mahdollistamme unelmia ja tavoitteita teknologian avulla

Nordea on merkittävä työllistäjä IT-osaajille Pohjoismaissa ja Puolassa. Teknologiayksikkömme työllistää noin 8 000 ihmistä moninaisilla taustoilla, kansalaisuuksilla ja osaamisilla. Yhdessä me vaikutamme miljoonien ihmisten päivittäiseen elämään kaikella mitä teemme. Nordean teknologiaratkaisujen avulla olemme asiakkaittemme saavutettavissa missä ja milloin tahansa. Meidän kanssamme pääset työskentelemään modernien teknologioiden kanssa. Olemme ajan tasalla kyberturvallisuuden trendeistä, varmistaen pankkipalveluiden laadun ja pitäen mielessä operatiivisen vakauden.

Lue IT-työntekijöidemme omista kokemuksista:

"Voin olla kokonaisvaltaisesti mukana työssä"

Yhteistyö useiden eri tiimien ja kollegojen välillä eri organisaatioista on hauskaa, elintärkeää ja tukee intohimotasoa, säilyttäen omistajuuden. Olen myös iloinen, että Nordea tukee erilaisia työntekijöitä – voin olla kokonaisvaltaisesti mukana työssä siitä huolimatta, että minulla on heikentynyt näkö ja kuulo.

Markku - Senior Infrastructure Operations Specialist and Finnish Employee Resource Group (ERG), Diversity & Inclusion Initiative member

"Olen ylpeästi osa tiimiäni"

Nautin taitavien kollegoideni kanssa työskentelystä ja arvon tuottamisesta asiakkaille. Olen ylpeästi osa tiimiäni, koska yhdessä voimme luoda jotain suurempaa kuin, mitä kukaan meistä voisi tehdä yksin. On jännittävää nähdä, että tekemälläsi asialla on oikeasti vaikutus ihmisten elämään. Koen myös. että Nordea on hyvä työopaikka ammatilliseen kasvuun. Kannustavan tiimin kanssa voin saavuttaa mitä vain.

Hanne – IT Developer, Personalisation, Digital Engineering

"Loistava ryhmähenki"

Menen töihin ihmisten takia, he ovat tavoitteellisia, tuovat iloa kaikkiin tilanteisiin ja haluavat aina tehdä parhaansa sekä ratkaista ongelmat yhdessä tiiminä. Jokaiseen työpäivääni sisältyy naurua, meillä on loistava ryhmähenki. Tunnen itseni inspiroituneeksi, me parannamme asioita eri tiimien välisen yhteistyön avulla ja ratkaisemme monimutkaisia ongelmia tehdäksemme asioista yksinkertaisia asiakkaille.

Maciej - Data Warehouse Development

"Yhteistyöhön perustuva työympäristö"

Teknologia on valtava tekijä Nordean kilpailukyvyssä ja onnistumisessa pankkialalla. Meillä on yhteistyöhön perustuva työympäristö, jossa ideat saavat virrata ilman hierarkiaa, ns. ”miten-voimme-tehdä-asiat-paremmin” kulttuuri.

Janine - Business & Institutional Technology Local Systems, Trading and Custody Operations

"Nautin ratkaisujen luomisesta miljoonille asiakkaille"

Parasta Nordealla on ihmiset ja asiakkaat. Nautin työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa, joilla on sama tavoite; mahtavien asiakaskokemusten luominen. Toimimme yhtenä Nordea-tiiminä, auttaen toisiamme. Digitaalisessa insinöörityössä kehitämme palveluita asiakaspalveluun, luoden arvokkaita palveluita oikeille asiakkaille. Nautin ratkaisujen luomisesta miljoonille asiakkaille, ja työmme aikaansaama vaikutus heidän elämiinsä inspiroi minua.

Teppo - Sales & Engagement, Digital Engineering

"Suhtaudun intohimoisesti työhömme monimuotoisuuden ja inkluusion eteen"

On siistiä työskennellä Nordealla, pääsen hyödyntämään taitojani ja auttamaan muita tekemään samoin. Mahtaviin sisäisiin tapahtumiimme osallistuminen, jopa virtuaalisesti, saa minut tuntemaan oloni läheisemmäksi kollegoideni kanssa. Suhtaudun intohimoisesti työhömme monimuotoisuuden ja inkluusion sekä eri sukupuolten tasa-arvoisten mahdollisuuksien eteen. Rohkeudella, me voimaannumme ja pyrimme selättämään stereotypioita.

Luiza - Core Development Services, Software Development Capability for JAVA

Lue lisää aiheesta täältä: https://www.nordea.com/en/careers/technology-and-data

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

employee engagement
Employee experience
banking
financial sector

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia