Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordean hiilimittari

Bloggaus

Pidä ympäristö mukana lompakossasi

Ilmastonmuutos on globaali haaste, mutta me kaikki voimme tehdä osamme vastuullisen tulevaisuuden hyväksi. Me Nordeassa pyrimme suojelemaan ympäristöä kaikin mahdollisin tavoin – ja yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme vaikuttaa aidosti asioihin. Nyt saat avullamme lisää tietoa hiilijalanjäljestäsi. Voit seurata korttiostostesi perusteella laskettuja arjen kulutustottumustesi ympäristövaikutuksia.

Miten hiilimittari toimii?

Laskuri perustuu ahvenanmaalaiseen Åland Indexiin, joka laskee arvion kaikilla luotto- ja debit-korteillasi ostamiesi tavaroiden ja palveluiden hiilijalanjäljestä. Voit seurata kuukausittaista hiilijalanjälkeäsi Nordea Wallet -sovelluksessa.

Laskelmassa korttiostoksesi jaotellaan eri kategorioihin, kuten autoilu ja liikenne, loma ja matkailu, ravintolat, ostokset sekä ruoka. Laskelma ei perustu yksittäisiin tuotteisiin, sillä niiden hiilijalanjäljestä ei ole saatavilla tietoja. Emme myöskään käyttäisi tietosuojasyistä näin yksityiskohtaisia tietoja. 

Jos haluat tehdä arjen ympäristötekoja, laskurista saamiesi tietojen avulla voit tietoisesti pyrkiä pienentämään hiilijalanjälkeäsi tai kompensoida kulutuksesi ympäristövaikutuksia.

Lue lisää täältä: https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/verkko-mobiilipalvelut/co2-tracker.html

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

Nordeawallet

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia