Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordean asiakaspalveluun tarkoitettu Jodel-kanava palkittiin digitaalisen median Grand One -kilpailussa

Bloggaus

Asiakkaat löysivät Nordean Jodelissa

Nordea otti ensimmäisenä pankkina virallisesti käyttöön sosiaalisen median alustan, Jodelin, yhtenä asiakaspalvelukanavana vuoden 2020 syksyllä. Nordean asiakaspalvelu Jodelissa sai jo tällöin erinomaisen vastaanoton. Kanavan suosio jatkaa kasvuaan ja asiakkaat kysyvät siellä rohkeasti arjen pankkiasioista.

Yhteisöllinen, matalan kynnyksen asiakaspalvelukanava

Jodel on erityisesti nuorten keskuudessa suosittu sosiaalisen median alusta, jonka laajin käyttäjäkunta löytyy 18—30-vuotiaista. Jodelin toimintaperiaate perustuu paikallisuuteen ja anonyymiuteen. Nordean virallinen Jodel-kanava on aktiivinen 14 eri kaupungissa Suomessa. Jodelia käyttävä henkilö eli jodlaaja näkee itsestään kymmenen kilometrin säteellä julkaissut keskustelut eli jodlaukset. Jodlaajia kiinnostavia aiheita ovat erityisesti olleet asuminen, säästäminen ja opintolaina.

Jodel-kanavamme ytimessä on vuorovaikutus käyttäjien kanssa, sillä Jodel on ennen kaikkea keskustelualusta. Sosiaalisen median asiakaspalvelussa työskentelee neljä Jodeliin erikoistunutta neuvojaa, jotka seuraavat kanavalla käytävää keskustelua sekä osallistuvat siihen päivittäin.

”Keskusteluissa asiakasneuvojamme pyrkivät selkeisiin ja suoraviivaisiin vastauksiin Jodelille ja asiakassegmentille ominaiseen tyyliin, unohtamatta myöskään rentoa ja huumorisävytteistä otetta sopivissa hetkissä”, sanoo Nordean sosiaalisen median asiakaspalvelutiimin esihenkilö Ville Komulainen.

”Olemme huomanneet, että anonyymi alusta selvästi madaltaa kynnystä käydä keskustelua vaikeammistakin aiheista. Tunnelma kanavalla on kuitenkin yhteisöllinen ja keskustelut käydään hyvässä hengessä”, Komulainen kertoo.

Kanavalla keskustelut ovat julkisia, joten yhden käyttäjän kysymys ja saama vastaus voi palvella monia käyttäjiä samalla alueella. Käyttäjiltä saadaan säännöllisesti kiitosta Nordean aktiivisuudesta ja avusta Jodelissa.

Kanavan voitto digitaalisen median Grand One -kilpailussa

Nordean Jodel-kanava palkittiin parhaana Jodel-toteutuksena Suomen suurimmassa digitaalisen median töille tarkoitetussa kilpailussa 21.3.2024. Kilpailun tuomariston mukaan Nordean kanava tarjoaa edelläkävijän roolissa Jodelin käyttäjille tietoa ja apua arjessa hyödyntäen alustan antia ja vuorovaikutusta. 

”Grand One -palkinto on hieno tunnustus pitkäjänteisestä työstä, jota Jodel-kanavamme eteen on viime vuodet tehty. Kiitos kuuluu kaikille sisällöntuottajillemme ja asiakasneuvojillemme, jotka suunnittelevat kanavaan sopivia sisältöjä ja käyvät yleisömme kanssa keskusteluja päivittäin”, sanoo Nordean sosiaalisesta mediasta Suomessa vastaava viestintäpäällikkö Nina Elfvengren.

Löydät Nordean kanavan Jodelista nimellä nordea_aspa. Asiakasneuvojamme ovat paikalla arkisin kello 9-17. 

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

JoinNordeaIT
pankkirahoitus
vakuutus
Sosiaalinen media
asiakaspalvelu
asiakaspalvelija
asiakaspalveluchat
Yhteisöllisyys
yrityslaina
asuminen
jodel
asuntolaina
säästäminen
opintolaina

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia