Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordea rekrytoi - uusi digitaalisten palveluiden kehittämisyksikkö Itä-Suomeen

BloggausNordea panostaa voimakkaasti digitaalisten palveluiden kehitykseen perustamalla Joensuuhun kokonaan uuden kehittämisyksikön.

Muutaman vuoden kuluessa yksikön on tarkoitus työllistää 30-50 henkilöä.

Nordealla on tällä hetkellä digitaalisten palveluiden kehittämisyksiköt Helsingissä ja Oulussa, jotka työllistävät yhteensä reilut 250 henkilöä. Joensuun uusi yksikkö tuo merkittävän lisänsä tähän. Rekrytoinnit ovat jo alkaneet.

"Itä-Suomi on meille strateginen valinta – uskomme, että alueen korkeakoulujen avulla voimme kasvattaa myös tulevaisuuden IT-osaajia. Alueella on vielä suhteellisesti vähemmän tarjolla korkeatasoisia IT-alan työpaikkoja, ja uskomme että Nordean vahvalle brändille löytyy osaajien keskuudessa tilausta", kertoo Nordean digitaalisia palveluita kehittävän yksikön johtaja Teppo Jansson.

Nyt perustettavassa yksikössä keskitytään erityisesti Nordean verkko- ja mobiilipankin kehittämiseen, joita asiakkaat arvostavat ja joilla on miljoonia käyttäjiä. Digitaalisessa kehityksessä käytetään hyväksi todettuja teknologioita ja prosesseja, ja Joensuussa kehitettävät palvelut vaikuttavat suoraan miljoonien asiakkaiden päivittäisiin pankkipalveluihin

Uutinen uudesta yksiköstä on otettu alueella ilahtuneesti vastaan.

"Meillä on tällä hetkellä Joensuussa pankin muissa tehtävissä 50 hengen organisaatio, ja uuden yksikön myötä tulemme mahdollisesti tuplaaman työntekijämäärämme kaupungissa. On todella hienoa, että kansainvälinen organisaatiomme satsaa myös tänne Itä-Suomeen. Olemme todella innoissamme hankkeesta", kertoo Nordean toimipaikanjohtaja Jani Koivunen.

Nordea työllistää Suomessa noin 6 400 työntekijää.

Joensuun IT-hub on osoitteessa Satamakatu 10, Joensuu.

Lisätietoja:

Nordea, viestintä, media@nordea.fi, 09 4245 1006

https://www.nordea.com/fi/media/2021-11-17/nordea-rekrytoi-uusi-digitaalisten-palveluiden-kehittamisyksikko-ita-suomeen

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

Joensuu

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia