Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nordea on Suomessa ja Ruotsissa ensimmäisellä sijalla tasa-arvoa mittaavassa indeksissä

BloggausNordean pitkäjänteinen työ tasa-arvon edistämiseksi eri organisaation tasoilla näkyy tämän vuoden SHE Indeksin tuloksissa, missä Nordea on sijalla 1 sekä Suomessa että Ruotsissa.

Nordea on saanut Suomen korkeimmat pisteet yritysten tasa-arvoa ja osallisuutta mittaavassa SHE Index – Powered by EY -rankingissa myös vuonna 2022. Suomalaisilla yrityksillä oli vuonna 2022 ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua kansainväliseen indeksiin ja mitata sen avulla tasa-arvotyönsä kehittymistä.

 ”Olemme ylpeitä, että Nordea on listattu Suomen parhaaksi tällä listalla. Tasa-arvo ja moninaisuus ovat asioita, joiden kanssa työskentelemme aktiivisesti ja pitkäjänteisesti koko yrityksessä”, sanoo Nordea Suomen henkilöstöjohtaja Johanna Bergström.

Nordean Diversity & Inclusion yksikön johtaja Åsa Nilsson Billme kertoo ''Nordean tavoitteena olevan minimissään 40 prosentin sukupuolten välinen tasapaino eri tasoilla organisaatiota, ja tämä tavoite saavutettiin vuonna 2022 ryhmän johtoryhmässä.”

Diversity & Inclusion Policy- dokumentissa mainitaan tarkemmin Nordean tavoitteet, joista yksi on että kolmen ylimmän johdon tasolla yhtäkään sukupuolta ei olisi alle 40 prosenttia vuoden 2025 loppuun mennessä.

Nordea edistää läpinäkyvyyttä sukupuolten välisessä tasa-arvossa osallistumalla She Index-mittaukseen. She Index on vapaaehtoinen mittaus siitä, miten yritykset mittautuvat sukupuolten välisessä tasa-arvossa ja siihen liittyvissä käytännöissä sekä monimuotoisuudessa ja inkluusiossa.

Lähde: https://www.nordea.com/en/news/improved-gender-balance-at-all-levels-of-the-organisation

Lähde: https://www.nordea.com/fi/media/2022-03-31/nordealle-suomessa-ensimmainen-sija-tasa-arvoa-mittaavassa-she-indexissa

Lähde: https://www.ey.com/fi_fi/news/2022/03/nordea-yritysten-tasa-arvoa-mittaavan-she-indexin-kaerjessae-suo

Lähde: https://sheindex.com/company/fi/2858394-9

Lähde: https://www.nordea.com/en/doc/nordea-diversity-inclusion-policy.pdf

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

tasa-arvo

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia