Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näin hyödynnät laadullista dataa tiedolla johtamisessa – 5 vinkkiä

BloggausOnko tiedolla johtaminen osa yrityksesi toimintaa? Kun täydennät sitä laadullisella datalla, saat kokonaisuuden, jolla pääset kasvattamaan yrityksesi kilpailuetua uudella merkittävällä tavalla. Laadullinen data tuo tärkeää tietoa tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen sekä yrityksen päätöksentekoon. Esittelemme tässä blogissa viisi vinkkiä, joilla pääset lisäämään laadullisen datan osaksi tiedolla johtamisen ratkaisujasi.

1. Kartoita, millainen arvokas laadullinen tietopääoma organisaatiossasi on

Monille organisaatioille kertyy valtava määrä teksti- ja puhemuotoista laadullista dataa useista eri kanavista. Tämän arvokkaan tietomassan hyödyntäminen on nykypäivänä mahdollista modernien ja tehokkaiden tekoälyratkaisujen avulla. Laadullinen data tarjoaakin uuden mielenkiintoisen tavan esimerkiksi syvällisen asiakaskokemuksen tulkintaan.

Laadullisen datan hyödyntäminen sopii kaikenkokoisille organisaatioille toimialasta riippumatta. Jotta laadullisesta datasta saadaan syvällisiä analyyseja, trendejä ja vastauksia, tulee dataa olla riittävän suuri määrä. Tällaista ovat esimerkiksi organisaation kymmenet tai sadat tuhannet asiakaspalautteet, joita ei ole järkevä käsitellä ihmisvoimin. Organisaation keräämän suuren datan määrän lähteenä voi olla esimerkiksi digitaalinen media, jolloin datan määrä on exatavuja. Vaihtoehtoisesti se voi olla vaikkapa puhedatamassaa, jolloin datan määrä on zetatavuja. Lue lisää organisaation tietomääristä ja niiden hyödyntämisestä.

2. Pohdi, miten voit hyödyntää laadullista dataa strategisissa tavoitteissa

Mistä liikkeelle organisaation laadullisen datan hyödyntämismahdollisuuksissa? Kun laadullisen datan hyödyntäminen pohjataan organisaation strategisiin tavoitteisiin, voidaan sitä hyödyntää koko liiketoiminnan tasolla. Jos organisaatiosi pitkän ajan tavoitteena on panostaa merkittävästi asiakastyytyväisyyden ja -kokemuksen lisäämiseen, voi laadullinen data tuoda siihen uuden ratkaisevan suunnan. Organisaation tunnistaessa aiempaa selkeämmin, mitä asiakas itse asiassa arvostaa tuotteessa tai palvelussa, voi se panostaa juuri näihin lisäarvoa tuottaviin palveluihin. Taloudelliset ja ajalliset säästöt ovat käden ulottuvilla, kun palveluissa huomioidaan omien näkemysten ohella myös asiakkaiden tärkeinä pitämät seikat.

Lue kolme muuta vinkkiä blogistamme.

Pinterest
Pengon Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

laadullinen data

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia