logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miksi valita pienempi kotimainen palvelu isomman kansainvälisen sijaan

BloggausDeveo on tuotteena hieman yli neljän vuoden ikäinen ja yrityksenäkin meillä on takana kaksi tilikautta. Meiltä on kysytty usein, mitä lisäarvoa pieni suomalainen palvelu voi tuoda verrattuna samankaltaisiin isoihin kansainvälisiin palveluihin. Olen kerännyt alle koostetun vastauksen kysymykseen yleisellä tasolla.

Yhteistyö ja kotimaisuus

Uskomme läheiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Pienempänä kotimaisena toimijana meillä on mahdollisuus toteuttaa yhteistyölupaustamme muun muassa järjestämällä aika-ajoin erilaisia työpajoja asiakkaidemme kanssa. Työpajoissa käydään läpi asiakkaamme tarpeita ja esille tullutta palautetta että palvelumme tiekarttaa isommassa kuvassa.

Pyrimme määrittelemään palvelumme suunnan asiakkaidemme tarpeiden avulla. Tämä tarkoittaa käytännössä, että asiakkaidemme tämänhetkiset ja tulevat tarpeet otetaan huomioon kehityksessä. Luonnollisesti kaikki yritykset pyrkivät täyttämään asiakkaidensa tarpeita, mutta pienempänä toimijana kykenemme vastaamaan tarpeisiin joustavammin ja nopeammin.

Esimerkkinä eräällä asiakkaallamme oli hyvin tarkoin määritelty tarve hallita alihankkijoitaan palvelumme avulla. Deveo toteutti tarvittavan toiminnallisuuden tuotteeseensa kahden kuukauden sisällä alkuperäisestä pyynnöstä.

Kotimaisena toimijana yhteistyö, palautteenanto ja muu tarvittava kommunikaatio tapahtuu tarvittaessa suomen kielellä. Tämä helpottaa asioiden tehokasta hoitamista ja yhteisymmärryksen muodostamista, etenkin monimutkaisissa tilanteissa. Paikallisen yhteistyökumppanin saa myös huomattavasti nopeammin tai todennäköisemmin saman fyysisen pöydän äärelle neuvottelemaan asioista.

Dynaaminen hinnoittelu

Ratkaisumme on listahinnaltaan kilpailijoitaan huokeampi vaihtoehto. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden dynaamisen, suoraan käyttöön perustuvan hinnoittelumallin. Muiden samankaltaisten toimijoiden palvelut hankitaan tyypillisesti maksamalla palvelun käytöstä määritellylle käyttäjämäärälle vuodeksi eteenpäin. Deveon käytöstä laskutetaan kuun lopussa sen kuun käyttöön perustuva hinta.

Dynaaminen hinnoittelumalli tuo sekä joustavuutta että kustannussäästöjä koko organisaatiolle sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Dynaaminen hinnoittelu tarkoittaa vain todellisesta käytöstä maksamista. Kuukausiperusteisella hinnoittelulla voidaan välttää myös tiettyyn ratkaisuun sitoutuminen, ennen kuin ollaan varmoja sen toimivuudesta.

Esimerkkinä erään pankki- ja vakuutussektorin asiakkaamme suurin osa ohjelmistokehityksestä tapahtuu Deveon avulla. Useasta alihankkijasta koostuvan kehitysorganisaation koko vaihtelee käynnissä olevien kehitysprojektien perusteella. Saamme saa joka kuun alussa tiedon senhetkisestä käyttäjämäärästä ja laskuttamme kuun lopulla kyseisen kuukauden käyttöön perustuvan summan.

Avaimet käteen

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden monipuolisen palvelukokonaisuuden. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakkaamme voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja antaa meidän huolehtia kaikesta siitä, mikä liittyy palvelumme toimittamiseen.

Tarjoamamme avaimet käteen -palvelu tuo parhaat puolet sekä SaaS että on-premises ratkaisuista asiakkaillemme. Palvelun ajaminen yksityisessä infrastruktuurissa takaa sen, että palveluumme liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta ja siihen liittyvistä tietoturva- ja suojatarpeista pidetään kiinni. Avaimet käteen -malli pitää huolen myös siitä, että käytössä on aina uusin versio ja uusimmat ominaisuudet, että palvelu on pystyssä ja että mahdolliset ongelmatilanteet selvitetään ripeästi.

Esimerkkinä ohjelmistokonsultointia tarjoava yritys myy konsultointia 100€ tuntihintaan. Oman lähdekoodinhallintaympäristön ylläpito, päivitykset ja tuki vievät keskimäärin 7,5h kuukaudessa. Tekemällä tämän työn in-house, menettää asiakkaamme potentiaalista laskutettavaa vähintään 750€ kuukaudessa + ylläpitoon käytettävän työajan kustannuksen.

Jaettu visio

Deveon visio on tukea asiakkaidemme ohjelmistokehitysorganisaatioita parhaalla mahdollisella tavalla. Visiomme on toimia ohjelmistokehitysalustana, joka tukee kehitysorganisaationne tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Tuotteemme kehittyy jatkuvasti perusajatuksella tehdä ohjelmistokehityksestä yhä saumattomampi kokemus kaikille osapuolille. Tämä tarkoittaa käytännössä yhä vahvempaa integroitumista muihin olemassa oleviin työkaluihin ja projektien pystytyksen ja elinkaaren ylläpidon automatisointia, sekä läpinäkyvyyden tuomista eri työkaluista löytyvän tiedon pohjalta.

Pyrimme visioomme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Mikäli kiinnostuit aiheesta ja haluaisit keskustella mitä voisimme esimerkiksi tarjota yrityksellenne, ota yhteyttä.

Pinterest
Deveo

Lisätietoja

Deveo:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu
Tietohallinto
Projektinhallinta
Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Integraatiot
Ketterät menetelmät
It-omaisuuden hallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio

Teknologia

Linux
Open source

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Deveo kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Deveo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Deveo - Muita referenssejä

Deveo - Muita bloggauksia

Siirry Deveo kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia