Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Midagon voimakkaan kysynnän kautta ennätysvuoteen

BloggausVuosi 2019 oli Midagonin kannalta hyvä. Vuotta rytmittivät kasvava kysyntä kaikilla palvelualueilla, voimakas rekrytointi sekä sisäisen organisaation kehittäminen palvelujemme korkean laadun varmistamiseksi. Kasvua kertyi ennätykselliset 45%.

Erityisen vilkas vuosi oli ERP-rintamalla. Suuri osa suomalaisista yrityksistä on uusimassa järjestelmiään, kun vanhojen ERP-järjestelmien tuki vaiheittain päättyy. Tämä näkyi lukuisina toimeksiantoina ERP-strategioista toteutushankkeiden johtamiseen. Samalla, kun järjestelmiä uusitaan, halutaan tyypillisesti modernisoida toimintamalli prosesseineen. Monissa yrityksissä nämä periytyvät vuosituhannen alusta tai jopa 1990-luvulta. Tämä näkyi kysyntänä erityisesti taloushallinnon ja toimitusketjunhallinnan osaamiselle.

Näiden ohella midagonlaisia työllistivät yritysjärjestelyt, joissa autoimme yrityksiä sekä integroimaan että eriyttämään toimintoja. Digitalisaatio painottui kokeellisesta pilotoinnista kohti laajassa mittakaavassa tapahtuvaa liiketoimintakriittisten prosessien digitalisointia. Lisäksi kasvuamme vauhdittivat infrastruktuurien modernisointiin ja pilvipalveluihin siirtymiseen tähtäävät hankkeet, joissa on uskoakseni nähty vasta alkusykäys.

Vaikka kansainvälisen myllerryksen ennakoitiin hidastavan talouden kasvua jo 2019, ennakoidun notkahduksen merkkejä ei vielä näkynyt – päinvastoin. Asiakkaidemme menestys kuluneena vuonna mahdollisti myös Midagonin hyvän kehityksen. Henkilöstömäärämme kasvoi vuoden aikana 35:stä 50:een. Tämän myötä osaamisemme on entistä laajempaa, minkä ansiosta pystymme nyt vastaamaan yhä kattavammin asiakkaidemme eri tarpeisiin.

Erityisen positiivisena koin kuluneen vuoden panostuksemme korkealaatuisen tutkimustiedon tuottamiseksi alan käyttöön. Vankka tavoitteemme on kaiken osaamisemme ja päätöksentekomme perustaminen kokemuksemme ohella objektiiviseen tutkimustietoon asiakashyödyn maksimoimiseksi. Syvennyimme muun muassa M&A- ja ICT-hankkeiden onnistumiseen ja epäonnistumiseen vaikuttaviin tekijöihin. Loimme näiden pohjalta mallin ja työkalun, joiden avulla hankkeiden ongelmakohdat voidaan tunnistaa ennakolta ja onnistumisprosenttia voidaan kasvattaa.

Midagonin 2019 lyhyesti:
  • Kasvu 45%
  • Liikevaihto: 9.2 milj. euroa
  • Henkilöstö: 50
Katse kohti tulevaa

Myös alkaneen vuoden kysyntätilanne näyttää hyvältä. TiVin (8.11.2019) mukaan “investointien taso pysyy korkeana, mutta niiden painopiste siirtyy innovaatioista ja digitaalisista palveluista liiketoimintaprosessien rationalisointiin, automatisointiin ja optimointiin. Liiketoiminnan kannalta kriittisiin järjestelmiin, kuten esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmiin ja asiakashallinnan järjestelmiin, investoidaan suhdanteesta riippumatta.” Midagonille tämä tarkoittaa hyvää, sillä ydinosaamistamme on juuri laajojen, liiketoiminnan keskiössä olevien muutoshankkeiden johtaminen.

Kasvumme perusta ovat korkeaa osaamista ja puolueetonta näkemystä edustavat, asiakkaan tavoitteet omakseen ottavat asiantuntijamme. Kulttuurimme rakentuu käytännönläheiselle työskentelytavalle, jatkuvalle osaamisen kehittämiselle ja henkilöstön hyvinvoinnille. Nämä tulevat jatkossakin olemaan strategisia painopisteistämme. Jatkamme työtä myös asiakastyytyväisyyden parantamiseksi, mikä tulee näkymään heti alkuvuonna laajan asiakastutkimuksen muodossa.

Tavoitteemme tuleville vuosille on kunnianhimoinen: haluamme kehittyä Suomen johtavaksi transformaatiotaloksi ja olla se kumppani, jonka asiakkaamme valitsevat uudestaan ja uudestaan viemään läpi haastavimmat transformaatiohankkeensa. Osaavan, kokeneen ja sitoutuneen henkilöstömme ansiosta meillä on kaikki edellytykset onnistua.

Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme, midagonlaisia ja muita yhteistyökumppaneitamme erinomaisesta vuodesta 2019 ja toivottaa menestystä alkaneelle vuosikymmenelle.

Pinterest
Midagon logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Midagon kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Midagon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Midagon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midagon - Muita referenssejä

Midagon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia