Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft-sovellusalustojen asiantuntijakumppani

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Aalto-korkeakoulusäätiö sr

Tarjoukset 25.10.2018 klo 13.00 mennessä

Aalto-yliopiston IT organisaatio hankkii yhden kumppanin konsultoimaan Microsoft-sovellusalustoja ja -tuotteita sekä mahdollisesti ylläpitämään Microsoft-alustoja ja -ratkaisuja. Lisäksi Tilaaja voi hankkia kumppanin käyttäjäkokemuksen ja palvelumuotoilun asiantuntemusta.

Aalto-yliopisto pyytää tarjousta Microsoft-sovellusalustojen ja -tuotteiden konsultoinnista tämän tarjouspyynnön, siinä asetettujen ehtojen ja liitteiden mukaisesti. Hankinnan kohteena on sopimuskumppanin tekemä asiantuntijatyö Aallon Microsoft-sovellusalustoihin liittyviin tarpeisiin sekä mahdollisesti Microsoft-alustojen ylläpito. Lisäksi Tilaaja voi hankkia kumppanin käyttäjäkokemuksen ja palvelumuotoilun asiantuntemusta. Kumppanin asiantuntijat esim. toteuttavat muutoksia, konfigurointeja, räätälöintejä, parametrointia tai vastaavia. Asiantuntijat toteuttavat alustoihin myös esim. skriptejä tai lisätoiminnallisuuksia erillisinä applikaatioina, komponentteina tai moduuleina. Hankinnan kohteena on konsultointi seuraaville Microsoft-sovellusalustoille: • Arkkitehti (Microsoft-alustateknologiat) • SharePoint-asiantuntijat (2 asiantuntijaa) • Dynamics 365 -asiantuntija (erityisesti CRM) • Office 365 -asiantuntija (eri komponentit). Yksityiskohtaisempi hankinnan kohteena olevien palvelujen kuvaus ja vähimmäisvaatimukset on esitetty tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Tarjoajien soveltuvuudelle ja henkilöiden osaamiselle asetettujen vaatimusten tarkoituksena on varmistaa yhteistyökumppanin ja tarjottujen asiantuntijoiden kokemus yhteistyön kohteena olevissa teknologioissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia