Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Microsoft-sovellusalustojen asiantuntijakumppani

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Aalto-korkeakoulusäätiö sr

Tarjoukset 25.10.2018 klo 13.00 mennessä

Aalto-yliopiston IT organisaatio hankkii yhden kumppanin konsultoimaan Microsoft-sovellusalustoja ja -tuotteita sekä mahdollisesti ylläpitämään Microsoft-alustoja ja -ratkaisuja. Lisäksi Tilaaja voi hankkia kumppanin käyttäjäkokemuksen ja palvelumuotoilun asiantuntemusta.

Aalto-yliopisto pyytää tarjousta Microsoft-sovellusalustojen ja -tuotteiden konsultoinnista tämän tarjouspyynnön, siinä asetettujen ehtojen ja liitteiden mukaisesti. Hankinnan kohteena on sopimuskumppanin tekemä asiantuntijatyö Aallon Microsoft-sovellusalustoihin liittyviin tarpeisiin sekä mahdollisesti Microsoft-alustojen ylläpito. Lisäksi Tilaaja voi hankkia kumppanin käyttäjäkokemuksen ja palvelumuotoilun asiantuntemusta. Kumppanin asiantuntijat esim. toteuttavat muutoksia, konfigurointeja, räätälöintejä, parametrointia tai vastaavia. Asiantuntijat toteuttavat alustoihin myös esim. skriptejä tai lisätoiminnallisuuksia erillisinä applikaatioina, komponentteina tai moduuleina. Hankinnan kohteena on konsultointi seuraaville Microsoft-sovellusalustoille: • Arkkitehti (Microsoft-alustateknologiat) • SharePoint-asiantuntijat (2 asiantuntijaa) • Dynamics 365 -asiantuntija (erityisesti CRM) • Office 365 -asiantuntija (eri komponentit). Yksityiskohtaisempi hankinnan kohteena olevien palvelujen kuvaus ja vähimmäisvaatimukset on esitetty tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Tarjoajien soveltuvuudelle ja henkilöiden osaamiselle asetettujen vaatimusten tarkoituksena on varmistaa yhteistyökumppanin ja tarjottujen asiantuntijoiden kokemus yhteistyön kohteena olevissa teknologioissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia