Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Partner Predictions - työn tulevaisuus I Enter

Video

Microsoft haastatteli kumppaneitaan podcast-muodossa

Ruutuvihko-asiakkaille varmasti hyvin tuttu automaatioarkkitehtimme Marko Franken kävi avaamassa sanallista arkkuaan Microsoftin Partner Predictions 2020 -podcastille. Sarjan kuvauksen mukaan tarkoitus on hahmottaa työn tulevaisuutta. Sitä, millaiset ovat tulevaisuuden työn vaatimukset, mitä toimitiloilta vaaditaan, millainen on teknologian – ja toisaalta ihmisen – rooli tulevaisuudessa.

Marko pääsi mukaan haastateltavaksi Enterin puolesta. Keskustelutuokion tarkoitus on päivittää kuulumisia partneriyritysten tämänhetkisistä projekteista ja tulevaisuuden suunnitelmista tällä poikkeuksellisella aikakaudella. Varsinkin etätyösuositus ja sen tuoma työkulttuurin muutos puhututtaa nyt laajasti – onko vanhoihin tapoihin enää paluuta? Samalla mietitään myös äkillisen kehityksen inhimillistä näkökulmaa monen demografian kantilta. Markolla on hyvä näkemys muutoksen vaikutuksista asiakkaiden kautta, mutta erityisesti myös alimmilla kouluasteilla.

Yleisellä tasolla käydään läpi myös Enterin yleistiedot, kuten sadat sertifioinnit, globaalin asiakaskunnan taustat ja Names-konsortion syntytarina. Samalla selviää mitä pieni ja ketterä tarkoittaa aivan oikeasti.

Mielenkiintoisena bonuksena haastattelu sisältää Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun selviytymistarina koronakevään keskellä. Mikäli asia jää kiinnostamaan, voit lukea tästä myös referenssimuodossa.

Pinterest
Enter SystemSolutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Ruutuvihko
Microsoft partner

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia