Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maailma sijoiltaan

BloggausReilu puoli vuotta sitten alkoi uusi aikakausi, joka kestää vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Meitä haastetaan nyt energiatehokkuuden, kyberturvan, hybridivaikuttamisen ja kotimaisen riippumattomuuden alueilla enemmän kuin koskaan ennen.

Tämä muutos ei kosketa vain liike-elämää ja palveluja vaan myös investointeja ja linjauksia tutkimukseen ja koulutukseen. Vaikka tätä kirjoitettaessa emme vielä ole NATOn jäsen, kuuluminen puolustusliittoon on mahdollisuus myös yrityksille ja tiedemaailmalle. Ymmärrämme jatkossa paremmin puolustusyhteisön tarpeita ja myös sen tarjoamia mahdollisuuksia, niin teknologioiden kehitystarpeiden mutta myös rahoituksen suhteen.

Niin valitettavaa kuin onkin, sodat ja kriisit ovat kiihdyttäneet innovaatiotoimintaa ja luoneet osaltaan täysin uudenlaista kysyntää ja niihin ratkaisuja. Maailman sijoiltaan meno on myös meidän toimialallamme yhdenlainen kehityksen kiihdyttäjä. Kun jatkossa olemme NATOn ja länsimaiden kanssa ratkomassa samoja haasteita, on meillä erityisen paljon annettavaa tietoturvan, hybridivaikuttamiseen varautumisen ja kriisiajan teknologiaratkaisujen kehittäjinä ja toteuttajina.


Maailman sijoiltaan meno on myös meidän toimialallamme 
yhdenlainen kehityksen kiihdyttäjä.

Myös tulevaisuuden omavaraisuuden haasteet seuraavina vuosina tarvitsevat osaltaan ratkaisuja, joita edustamamme ICT-toimiala pystyy tukemaan. Oli sitten kysymys älykkäästä energiajakelusta, tiedon turvaamisesta tai ei-toivottujen vaikuttamisyritysten estämisestä. Tai jopa koko läntisen maailman puolustustarpeista.

Tarjoamme TIVIAn medioissa ja myös verkkosisällöissä jatkossa myös aiheisiin liittyvää sisältöä ja uskomme, että näinä haastavina aikoina kuuluminen asiantuntijayhteisöön on erityisen arvokasta.

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia