Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lataa Pipedrive-pelikirjasi

BloggausCRM on tehokas ja monipuolinen työkalu, kun sitä käytetään johdonmukaisesti ja yhtenäisesti. Zimple huolehtii käyttöönottoprojektistasi, mutta jokaisen organisaation on sovittava, miten heillä käytetään Pipedrivea jokapäiväisessä elämässä.

Pipedrive-pelikirja on suunniteltu auttamaan sinua.

Ei ole olemassa oikeita tai vääriä tapoja käyttää Pipedriveä, mutta on tärkeää sopia yhteisistä toimintatavoista, jotka vastaavat organisaatiosi tarpeita. Nämä parhaat käytännöt auttavat sinua saamaan luotettavaa ja ajantasaista tietoa raportointia varten. Yhtenäinen työskentely tiimissäsi lisää myös järjestelmän käytettävyyttä. Selkeää järjestelmää on kaikkien mukavampi käyttää.

Zimplen Pipedrive-pelikirjapohja on työkalu, jonka tarkoituksena on auttaa sinua luomaan ja dokumentoimaan omia parhaita käytäntöjäsi. Pelikirja auttaa niin jokapäiväisten kuin monipuolisempien tapausten määrittelyssä. Pelikirja on myös erinomainen apu uusien tiimiläisten perehdyttämiseen. Kun kaikki on dokumentoitu Pipedrive-pelikirjaan, se tukee jokapäiväistä työskentelyä CRM:n kanssa ja on erinomainen apu erityisesti uusille tai vasta aloittaville työntekijöille. Se on myös loistava työkalu Pipedriven kehittämiseen – CRM:n käyttöönotto ei ole koskaan projekti, vaan prosessi.

Pelikirjan täyttäminen saattaa tuntua melko työläältä, ja se on okei! Zimple auttaa organisaatiotasi löytämään parhaat käytännöt juuri teidän työympäristöönne. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jos kaipaat apua Pipedriven ja pelikirjan kanssa.

Lataa pelikirjapohjasi ilmaiseksi täältä!

Pinterest
Zimple Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Zimple kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Omat tagit

Pipedrive
b2b myynti
myyntiputki
myyntiputkenhallinta
b2b-myynti
Asiantuntijamyynti
Arvomyynti
kansainvälinen myynti
lisämyynti
myynnin crm
Crm
crm käyttöönotto
CRM Partners
crm konsultointi
CRM-konsultti

Siirry yrityksen profiiliin Zimple kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zimple - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Zimple - Muita referenssejä

Zimple - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia