Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lämpötilanseurantajärjestelmä potilasnäyte-, lääke- ja verivalmistekuljetuksiin

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Tarjoukset 14.11.2018 klo 12.00 mennessä

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) pyytää tarjoustanne lämpötilanseurantajärjestelmästä, jolla seurataan lämpötilalle herkkien lähetysten lämpötilaa talon sisäisten ja ulkoisten (autokuljetus) kuljetusten aikana. Lähetykset sisältävät mm. potilasnäytteitä, verivalmisteita ja lääkkeitä, joiden säilymisellä on suora vaikutus potilasturvallisuuteen. Järjestelmä hankitaan palveluna ja valittu toimittaja vastaa kokonaisvastuullisesti järjestelmäkokonaisuuden toiminnasta. Hankittava palvelu sisältää tarvittavata tiedonkeruulaitteet, tiedonsiirron, käyttöliittymät ja ohjelmistot, tiedon tallennuksen, säilytyksen sekä tuki- ja ylläpitopalvelut, jäljempänä seurantajärjestelmä. Seurantajärjestelmää tullaan käyttämään koko Uudenmaan alueella sekä Kymenlaaksossa. Käyttäjät ovat HUSLAB, HUSLAB verikeskus ja HUS-Apteekki.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digia Hubiin kuuluu jo yli 2000 it-alan freelanceria - “Asiakas saa projektin käyntiin ilman vaivalloista rekrytointityötä”
Julkisen pilven kustannukset kuriin – optimoinnin seurauksena saavutetaan jopa 30 prosentin säästöt
TOP20 katsotuimmat tv-ohjelmat - Uutisten ja ajankohtaisohjelmien suosio kasvoi vuonna 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia