Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kouvolan kaupunki

ReferenssiKouvolan kaupunki toteutti paikkatiedon kypsyysarvioinnin Spatineo Roadmap -tuotteen avulla osana konsernihallinnossa toteutettavaa ”Johdon työpöytä”-hanketta. Tarve arvioinnille nousi kaupungin tavoitteesta lisätä paikkatietojen käyttöä kaupungin prosesseissa ja palveluissa. Kaupungissa toimii paikkatietoryhmä, joka koordinoi paikkatietojen hyödyntämisen kehittämistä ja on tehnyt paikkatietojen hyödyntämisen kehittämissuunnitelman vuodelle 2015. Kehitystyö on osa kaupungissa käynnissä olevaa Tiedolla johtaminen –projektia, jonka tarkoituksena on lisätä liiketoimintatiedon käyttöä kaupungin päätöksenteossa. Jotta paikkatietoa koskevat kehitystoimenpiteet voidaan suunnata oikeisiin asioihin ja arvioida niiden vaikutusta, osoittautui tärkeäksi ensin määrittää paikkatietojen hyödyntämisen lähtötaso.

Kypsyysarvioinnin perustana toimi web-pohjainen kysely, joka lähetettiin 220 eri tehtävissä työskenteleville henkilöille eri puolille organisaatiota, ja vastaus saatiin 108 henkilöltä. Arvioinnin myötä kaupunki sai kattavaa tietoa paikkatietojen hyödyntämisen nykytilasta, onnistumisesta kuin myös kohdista, joihin tulevaisuudessa on ensisijaisesti panostettava. Paikkatietojen hallinta sekä aineistojen saatavuus osoittautui arvioinnin mukaan olevan hyvällä tasolla. Sen sijaan sisäisen viestinnän lisääminen paikkatiedon mahdollisuuksista ja paikkatieto-osaamisen koulutus, paikkatietojen hyödyntämisen lisääminen esimies- ja johtotasolla sekä paikkatietojen hyödyntäminen toiminnan suunnittelun pohjana hyvinvointipalveluissa valittiin tulevaisuuden ensisijaisiksi jatkokehityskohteiksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Spatineo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kouvolan kaupunki
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Spatineo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Paikkatiedon kypsyysarviointi

Siirry yrityksen profiiliin Spatineo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Spatineo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Spatineo - Muita referenssejä

Spatineo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia