Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakkaan käyttöliittymäuudistus

ReferenssiLyhyt kuvaus projektista

Projektin tarkoitus on ollut muuttaa tuotteen käyttöliittymä uudeksi ja tehdä samalla parannuksia nykyiseen toiminnallisuuteen. Projekti on samalla eräänlainen face lift tuotteelle. Projektissa on otettu käyttöön uusia teknologioita, joista Analystella ei ollut vielä syvää osaamista olemassa. Ulkopuoliset konsultit ovat tuoneet tätä osaamista yritykseemme ja sitä kautta auttaneet sekä käyttöliittymän luomisessa, että omien työntekijöidemme tietämyksen lisääntymisessä.

Projektin haaste

Projekti on kooltaan suhteellisen iso verrattuna aikaisempiin ja aikataulu on todella tiukka. Lisäksi multisite-työskentely on aiheuttanut omat haasteensa. Myös uudet teknologiat ja niiden oppiminen ovat tuoneet omat haasteensa varsinkin projektin alussa.

Saunan rooli projektissa

Saunasta meillä on ollut projektissa käytössämme kaksi sovelluskehittäjää. He ovat olleet auttamassa meitä uuden käyttöliittymän suunnittelussa ja toteuttamisessa lähes alusta alkaen. Saunan sovelluskehittäjien osaaminen uusista tekniikoista on ollut tärkeä apu projektin toteutuksessa. Myös meidän omat kehittäjät ovat voineet oppia heiltä, mikä on arvokasta tietotaitoa jatkoa varten.

Miten Sauna on suoriutunut tehtävässään

Saunan sovelluskehittäjät ovat olleet osaavia ja osaltaan olleet auttamassa projektin perustan tekemisessä. Heiltä on saatu sekä hyvää työpanosta itse toteutukseen, että myös hyviä kommentteja ja keskusteluita yleisellä tasolla. Luonnollisesti itse tuotealue ei ole ollut tuttu, mutta tästä huolimatta he ovat suoriutuneet projektissa tähän saakka hyvin ja tuotteliaasti. Heiltä on myös löytynyt joustavuutta, kun sellaisen tarve on ollut. Kokonaisuutena Sauna on suoriutunut hyvin ja täsmällisesti heidän tehtävistään.

Suosittelija:

Software Saunan konsultit ovat olleet oma-aloitteisia ja keskustelutaitoisia. Tämä on ollut tärkeää työskenneltäessä multisite-mallilla. Olemme saaneet heiltä hyvän työpanoksen ja he ovat pystyneet auttamaan meidän omia kehittäjiä uusien tekniikoiden kanssa.

Mikko Soirola, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Software Sauna  logo

Tiedot

Tilaaja: Analyste Oy
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Soirola, CEO

Lisätietoja

Yritysprofiili Software Sauna kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Pankki ja vakuutus

Teknologia

Angular

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Software Sauna kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Software Sauna - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Software Sauna - Muita referenssejä

Software Sauna - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia