logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Software Sauna on ohjelmistokehityksen ja digitalisaation kustannustehokas kumppani. Kokeneet kehittäjämme rakastavat haasteita.

Software Sauna

Yritysesittely

Software Sauna on täysin suomalaisomisteinen ohjelmistotalo Zagrebissa, Kroatiassa. Haluamme viedä ulkoistus ja nearshoring-palveluiden laadun täysin uudelle tasolle. Tarjoamme korkealaatuisia ohjelmistoratkaisuja ja etäkoodia hyödyntäen uusimpia teknologioita.

Korostamme toiminnassamme pohjoismaista työkulttuuria ja partneruutta asiakkaidemme kanssa. Kaiken perusta on avoin ja jatkuva kommunikaatio. Kokeneet kehittäjämme kommunikoivat suoraan asiakkaan kanssa ilman ylimääräisiä välikäsiä aidosti ketterässä ympäristössä. Hyödynnämme työssämme mm. seuraavia toimintatapoja: Clean code, pair programming, TDD, CI ja CD.

Mottomme on: “Software from Croatia with a Nordic twist"
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 0104183-6
Perustettu 2018
Www Kotisivut
Puh +358505149136
E-mail hello@softwaresauna.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, Open source, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, React Native, C#, Java, Javascript, Python, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Koulutusala, Media, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Software Sauna, Web, IoT, Java, Javascript, html5, Amazon AWS, nodejs, MongoDB, python, scrum, Agile, Ketterä kehitys, TDD, CI, CD, Suomi, Norja, Software Sauna, Code from Croatia, koodia Kroatiasta, etäkoodi, Angluar, Clean code, Kroatia, Ruotsi, Tanska

Sosiaalisessa mediassa

Software Sauna - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiModerni custom made verkkokauppa-ratkaisu

"Olemme olleet todella tyytyväisiä Software Saunan ammattitaitoon ja työskentelytapoihin. Myös kommunikaatio heidän kanssaan on ollut helppoa ja toimivaa. Uskon, että yhteistyömme kasvaa entisestään tulevaisuudessa. "

-- Mikko Kivistö, Country Manager

Näytä referenssi

ReferenssiRekryportaalin laajennustyö

"Software Saunan konsultit olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Heidän kanssaan oli helppo kommunikoida englanniksi. Olen positiivisesti yllättynyt, että jo parissa päivässä he pääsivät mukaan kehitystyöhön, vaikka heille ei aiempaa kokemusta Rubysta ollutkaan. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä ja tulemme käyttämään heitä myös jatkossa. "

-- Tuomas Jomppanen, CTO

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakkaan käyttöliittymäuudistus

"Software Saunan konsultit ovat olleet oma-aloitteisia ja keskustelutaitoisia. Tämä on ollut tärkeää työskenneltäessä multisite-mallilla. Olemme saaneet heiltä hyvän työpanoksen ja he ovat pystyneet auttamaan meidän omia kehittäjiä uusien tekniikoiden kanssa."

-- Mikko Soirola, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiKampanja-sivuston räätälöinti johti kymmeniin tuhansiin latauksiin

"Yhteistyö oli läpinäkyvää, kommunikaatio toimi sekä tiimin taitotaso. Mutta he myös pyysivät apua, jos sitä tarvitsivat."

-- Mika Viskari, CEO

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Software Sauna - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Software Sauna - Referenssit

Software Sauna - Bloggaukset

Software Sauna - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Software Sauna - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Software Sauna - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Software Sauna kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »