Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttöliittymän päivitys erppiin

BloggausKäyttöliittymä on ohjelmiston näkyvä osa. Eli nappeja, valikoita, taulukoita yms. Käyttöliittymä rakentuu hyvin pitkälle olemassa olevista komponenteista, jotka räätälöidään toimimaan ohjelmistossa halutulla tavalla. Oman mielenkiintoni kohde on helppo toiminnanohjausjärjestelmä nimeltään Ferppi, jonka käyttöliittymä on täysin selainpohjainen.

Käyttöliittymäkomponentit kehittyvät ajan myötä ja niistäkin julkaistaan uusia versioita. Me olemme viimeisten parin viikon aikana päivittäneet käyttöliittymän komponentteja uudempiin. Se on välillä työlästä, mutta toisaalta se antaa uusia mahdollisuuksia. Uudet komponentit tarjoavat uusia ratkaisuja ja yleensä nopeuttavat käyttöä.

Me julkaisimme Ferppi-toiminannohjausjärjestelmän viimeisimmän version eilen ja siinä kaikki käyttöliittymän komponentit on päivitetty uudempiin. Monta asiaa tuli huomioida ja matkalla oli yllätyksiäkin. Kaiken kaikkiaan muutos saatiin kuitenkin tehtyä hyvin järjestelmällisesti. Toiminnanohjausjärjestelmä on sikäli monimutkainen kokonaisuus, että se koostuu erilaisista osista ja kaikki ne pitää saada toimimaan hyvin yhteen. Sikälihän ohjelmistokehitys muistuttaa ihan oikeaa työtä ;)

Tämän voisi rinnastaa siihen, että yrityskin päivittää sen perustalla olevia asioita uudempiin ja parempiin. Vaikka vanhat ratkaisut toimivat, niissä on omat heikkoutensa ja uudistamisella varmistetaan sujuvampi toiminta myös tulevaisuudessa. Monta yritysten "päivitystä" ja kehityshanketta on laitettu hyllylle koronan aikana. Nyt näyttää siltä, että kehittämiseen panostetaan jo varsin hyvin. Uskon, että nyt kannattaa hypätä kasvuun mukaan ja kehittää edelleen myös yritysten sisäisiä toimintoja. Me olemme omalta osaltamme pistäneet kortemme kekoon ja keränneet tietoja, joista suomalaiset yritykset voisivat hyötyä. Siinä on vinkkejä erityisesti valmistusta ja kokoonpanoa tekeville PK-yrityksille. Ilmainen dokkari löytyy täältä: https://www.fikuro.fi/ajankohtaista/lataa-opas-kaksinkertaistetaan-tulos/

Meillä tietysti jatkuu käyttöliittymän kehittäminen myös tästä eteenpäin. Seuraavaksi keskitytään kuitenkin muutaman asiakastoiveen kehittämiseen Ferpin puolella.

Pinterest
Fikuro logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fikuro kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

toiminnanohjausjärjestelmä
tuotannonohjaus
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Fikuro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fikuro - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Fikuro - Muita referenssejä

Fikuro - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia