Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käsityöpuoti Silmu&Solmun kotisivut sekä verkkokauppa

ReferenssiKäsityöpuoti Silmu&Solmun kotisivut sekä verkkokauppa syntyivät Kotisivukoneen avulla ja sieltä löytyy kattava valikoima laadukkaita neulelankoja ja -tarvikkeita.

- Kotisivut ovat jokaiselle yritykselle tärkeät, meille ne ovat merkittävä osa liiketoimintaamme ja voimme verkkokaupan avulla palvella kaikkialla Suomessa asuvia asiakkaitamme, Sirpa Mähönen kertoo.

Käsityöpuodin kotisivuilla on tyylikäs ulkoasu ja sivuille on tuotu lisää toiminnallisuuksia Kotisivukoneen lisäominaisuuksien avulla. Esimerkiksi uutisominaisuutta käytetään sivuilla ahkerasti, joten saatavilla on ajankohtaista tietoa puodin tarjonnasta.
- Kotisivujen hyödyntäminen yritystoiminnassa vaatii jatkuvaa kehitystyötä. Suunnittelemme koko ajan uutta sisältöä sivustomme, jotta se voisi palvella meitä yrityksenä sekä asiakkaitamme paremmin. Käytämme Kotisivukonetta, koska sieltä voimme valita kulloinkin meille tarpeelliset toiminnot peruspakettia täydentämään. Verkkokaupan, ulkoasun ja toiminnallisuuksien päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Kotisivukoneen hinta-laatu-suhde on erinomainen!

- Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä Kotisivukoneeseen, kotisivujärjestelmä on vastannut odotuksiamme ja saamamme asiakaspalvelu on ollut hyvää ja vuorovaikutteista, Sirpa kiittelee.

Tutustu Käsityöpuoti Silmu&Solmun kotisivuihin ja verkkokauppaan osoitteessa: www.silmusolmu.fiLaita verkkokauppa helposti pystyyn Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisun avulla. Tutustu ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kotisivukone logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Kotisivukone kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut

Omat tagit

Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Kotisivukone kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kotisivukone - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kotisivukone - Muita referenssejä

Kotisivukone - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia