Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kalustonhallinta tehostaa Yleisradion tuotantojen suunnittelua

ReferenssiYleisradion tuotantojen laajuus ja määrä asettaa tiukkoja vaatimuksia käytetyille tietojärjestelmille. Ylen uusiessa tuotantojen suunnittelujärjestelmäänsä, tuli myös kalustonhallintajärjestelmän modernisointi ajankohtaiseksi. Tarkoitus oli, että tuotantojen suunnittelujärjestelmällä olisi hallittu myös tuotantoihin liittyviä kalustovarauksia. Hankitussa suunnittelujärjestelmässä olikin sisäänrakennettu kalustonhallinta, mutta vertailu Trailiin sai Yleisradion kääntymään Trailin kannalle.

“Kun tutustuimme Trailiin saimme suunnittelujärjestelmälle kirittäjän, joka asetti suunnittelujärjestelmästä saatavalle kalustonhallinnalle kovan vaatimustason. Kun suunnittelujärjestelmä ei kyennyt samaan kuin Trail, päätimme rakentaa talon sisäisen järjestelmän modulaarisesti niin että Trail toimii kaluston hallinnassa ja tuotannon suunnittelu tulee suunnittelujärjestelmästä.” kertoo Ville Venell, Yle Tuotanto ja Design -osaston päällikkö.

Ennen kalustonhallintajärjestelmä Trailin käyttöönottoa Yleisradion kalustonhallinnan käytännöt olivat kirjavia. Ylellä oli kaksi eri varastoa, joista toisessa kalustotietoa hallittiin itse rakennetulla järjestelmällä ja toisessa paikallisilla excel-tiedostoilla. Näiden lisäksi kalustovarauksiin liittyvää tietoa oli tuotantosuunnitelmissa, ja kaluston arvoa seurattiin talousjärjestelmissä. Kokonaiskuva oli pirstaleinen ja yhtenäiselle järjestelmälle oli selkeä tarve.

Trailin käyttöönoton myötä tilanne selkiytyi ja kalustotiedon saatavuus parani merkittävästi. “Kun otimme käyttöön Trailin, varausprosessin tiedonkulku rupesi toimimaan. Trail toi sujuvan varauskäytännön ja tiedon yhteen paikkaan. Lisäksi Trail auttoi varaston käyttäjiä tuntemaan varastoa ja varattavaa kalustoa.” Venell kertoo.

Lue koko kuvaus: Kalustonhallinta tehostaa Yleisradion tuotantojen suunnittelua

Suosittelija:

Kun otimme käyttöön Trailin, varausprosessin tiedonkulku rupesi toimimaan. Trail toi sujuvan varauskäytännön ja tiedon yhteen paikkaan. Lisäksi Trail auttoi varaston käyttäjiä tuntemaan varastoa ja varattavaa kalustoa.

Ville Venell, päällikkö, Yle Tuotanto ja Design

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trail Systems logo

Tiedot

Tilaaja: Yleisradio
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Kirmanen, 040 5174374, antti.kirmanen@trail.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Trail Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

kalustonhallinta
asset management
asset tracking
käyttöomaisuuden hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Trail Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trail Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trail Systems - Muita referenssejä

Trail Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia