Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joensuun kaupunki

ReferenssiJoensuun kaupunki otti Spatineo Monitorin käyttöönsä seuratakseen paikkatietopalveluidensa palvelutasoa ja käyttöä. Joensuun kaupungin kaupunkirakenneyksikkö avasi v. 2014 Inspire-direktiivin mukaiset WMS- ja WFS-rajapintapalvelut kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä niitä tarvitseville ulkopuolisille asiakkaille. Vuonna 2015 rajapintapalveluiden käyttömäärä oli n. 600 000 palvelupyyntöä. Suuren käytön vuoksi rajapintapalveluiden käytön seuranta ja laadun varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää palveluiden hyvän käytettävyyden takaamiseksi.

Joensuun kaupungin paikkatietoinsinööri Ismo Piiraisen mukaan Spatineo Monitorin avulla rajapintapalvelujen käyttöanalyytikkaa on yksinkertaista seurata. Rajapintapalvelujen käytön seuranta on heille tärkeää erityisesti tapauksissa, joissa palvelujen toimivuudesta on epäilyksiä. Spatineo Monitorin käyttöanalyytikka näyttää palvelupyynnöt segmenteittäin jaoteltuna, minkä perusteella voidaan yksinkertaisesti jäljittää organisaatio tai palvelin, jonka osoitteesta palvelupyyntö tiettyyn aineistoon on lähtenyt. Näiden palvelupyyntöjen vasteaikoja tutkimalla voidaan todeta, onko häiriö palveluntarjoajan vai asiakkaan puoleisessa päässä.

Lisäksi Joensuun kaupunki aikoo jatkossa hyödyntää Spatineo Monitorin raportointiominaisuuksia sekä organisaation sisäisten raporttien että lakisääteisten Inspire-raporttien luontiin. Automatisoimalla palvelutasoa ja palveluiden käyttöä koskevien raporttien tuottaminen voidaan saavuttaa merkittäviä työaikasäästöjä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Spatineo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Joensuun kaupunki
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Spatineo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Paikkatietopalvelujen monitorointi
Paikkatietopalveluiden käyttöanalytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Spatineo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Spatineo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Spatineo - Muita referenssejä

Spatineo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia