Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Itseilmoittautumis- ja opastusjärjestelmä kokonaispalveluna

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Rovaniemen kaupunki : TIETOPYYNTÖ

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2018-022190


Tämä on tietopyyntö koskien itseilmoittautumis- ja opastusjärjestelmää kokonaispalveluna. Rovaniemen kaupungin tietohallinto suunnittelee avovastaanoton ja suun terveydenhuollon palveluihin asiakkaan ilmoittautumisessa käytettävien laitteistojen sekä järjestelmän kokonaispalvelun kilpailutusta ja pyytää potentiaalisia tarjoajia ilmoittautumaan vuoropuheluun.

Tavoitteena on kerätä tulevassa markkinakartoituksessa tietoa mahdollista tarjouspyyntöä varten. Tarjouspyynnön tietoja tarvitaan mahdollisesti hankittavaa kokonaispalvelua varten, mikä koskee itseilmoittautumis- ja opastusjärjestelmää sekä siihen liittyvää kokonaispalvelua sisältäen huollon ja ylläpidon. Varsinainen kilpailutus on alustavasti suunniteltu tehtäväksi vuoden 2018 syystalven tai alkuvuoden 2019 aikana. Rovaniemen kaupunki varaa oikeuden muuttaa tässä tietopyynnössä ilmoitettua aikataulua ja toteutussuunnitelmaa. Tämä tietopyyntö ei velvoita Rovaniemen kaupunkia hankintaan, kilpailuttamaan hankintaa, kilpailuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla tai ottamaan kilpailutuksessa huomioon tietopyynnön julkaisemisen perusteella saatuja ehdotuksia tai vastauksia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia