Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Itseilmoittautumis- ja opastusjärjestelmä kokonaispalveluna

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Rovaniemen kaupunki : TIETOPYYNTÖ

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2018-022190


Tämä on tietopyyntö koskien itseilmoittautumis- ja opastusjärjestelmää kokonaispalveluna. Rovaniemen kaupungin tietohallinto suunnittelee avovastaanoton ja suun terveydenhuollon palveluihin asiakkaan ilmoittautumisessa käytettävien laitteistojen sekä järjestelmän kokonaispalvelun kilpailutusta ja pyytää potentiaalisia tarjoajia ilmoittautumaan vuoropuheluun.

Tavoitteena on kerätä tulevassa markkinakartoituksessa tietoa mahdollista tarjouspyyntöä varten. Tarjouspyynnön tietoja tarvitaan mahdollisesti hankittavaa kokonaispalvelua varten, mikä koskee itseilmoittautumis- ja opastusjärjestelmää sekä siihen liittyvää kokonaispalvelua sisältäen huollon ja ylläpidon. Varsinainen kilpailutus on alustavasti suunniteltu tehtäväksi vuoden 2018 syystalven tai alkuvuoden 2019 aikana. Rovaniemen kaupunki varaa oikeuden muuttaa tässä tietopyynnössä ilmoitettua aikataulua ja toteutussuunnitelmaa. Tämä tietopyyntö ei velvoita Rovaniemen kaupunkia hankintaan, kilpailuttamaan hankintaa, kilpailuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla tai ottamaan kilpailutuksessa huomioon tietopyynnön julkaisemisen perusteella saatuja ehdotuksia tai vastauksia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia