Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innovestorin digi- ja tiedostotyö tehostui merkittävästi

Referenssi

Innovestorin digi- ja tiedostotyö tehostui merkittävästi

Innovestor on pohjoismainen aikaisen vaiheen pääomasijoittaja, joka auttaa kasvuyrityksiä menestymään. Innovestorilla työskentelee nykyisin noin 40 asiantuntijaa, joiden työssä käsitellään päivittäin suurta määrää tiedostoja. 

 

Innovestorilla oli konkreettinen tarve tehostaa tiedostotyötä, sillä oikeiden tiedostojen löytäminen sekavista SharePoint-rakenteista aiheutti usein päänvaivaa ja turhaa työtä. 

Ratkaisu

Innovestor kääntyi IT-kumppaninsa Midpointedin puoleen. Ihan aluksi Innovestorin henkilöstölle tehtiin kysely työtavoista ja työskentely-ympäristön kehittämiskohteista. Toivotuimmiksi kehityskohteisiksi nousivat sisäinen viestintä, dokumentinhallinta ja tiedon löydettävyys. 

Midpointed suunnitteli ja toteutti yhdessä Innovestorin kanssa modernimman tiedostotyön ympäristön Microsoft Teamsiin – samalla sisäinen viestintä siirrettiin sähköposteista Teams-kanaville. Parhaat käytännöt pohdittiin myös siihen, miten Teamsiä kannattaa hyödyntää kohdeyritysten ja kumppanien kanssa.

Uusi toimintamalli ja yhteiset työtavat kirjattiin Innovestorin modernin työn pelikirjaan. Midpointedin pitämissä Teams-koulutuksissa innovestorilaiset saivat vinkkejä Teamsin peruskäyttöön ja tehokkaampaan työhön. 

Lopputulos

Yhteisen projektin perimmäisenä tavoitteena oli vähentää turhaa työtä sekä tehdä työstä tehokkaampaa ja mukavampaa. Siinä onnistuttiin hyvin, sillä digityön työaikahukkaa saatiin vähennettyä 127 henkilötyöpäivää vuodessa. Työaikahukka laskettiin kysymällä(digityökysely) henkilöstöltä ennen projektia ja 2 vuotta sen jälkeen, kuinka monta minuuttia päivässä he kokevat menevän hukkaan tuottamattomaan ja turhaan työhön. Myös tiedostojen käyttöoikeushallinta muuttui Teamsiin siirtymisen myötä yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi. 

Suosittelija:

Midpointed puski meitä tehokkaasti kohti uudenlaisia työtapoja, joista on meille aidosti hyötyä.

Anna Bernitz

Pinterest
Referenssin infoboxi
Midpointed Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Innovestor

Lisätietoja

Yritysprofiili Midpointed kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Teams
Tiedostojen hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Midpointed kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Midpointed - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midpointed - Muita referenssejä

Midpointed - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia