Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2024

BloggausVuosi 2023…

”Taas tultiin jouluun

Ja riemuita saa

Kun vuosi on mennyt

Käy uusi oven taa

Näin pääsimme jouluun

On valkea maa

Vaan ystävät rakkaat

On toivottavaa

Että joulu ilon jälkeen

Vielä iloita vois

Tulevat päivät

Veis pelkomme pois”

Vuosi on ollut positiivinen, vaihteleva, monipuolinen ja haastavakin. Työn puolesta it-resursointimaailma on kokenut kuperkeikan. Maailman tila ja taloudellinen haastava aika on luonut markkinoille enemmän osaajatarjontaa kuin aktiivisesti alkavia projekteja. Olemme saaneet tutustua huippuhienoihin osaajiin laajalla rintamalla ja vaikka kuinka olisimme halunneet kaikille mahdollistaa projekteja, se ei yksin ole meidän käsissämme. Mutta jossain tapahtuu aina. Pitää löytää se oikea momentum. Kokeneiden it-osaajien lisäksi olemme saaneet tutustua mitä erilaisimpiin suomalaisiin yrityksiin ja hienoa yhteistyötä on lähdetty tekemään sekä Suomesta että nearshorestamme Romaniasta. Kiitos kaikille asiakkaillemme ja verkostossamme oleville it-osaajille!

Tänä vuonna, etenkin, on ollut mahdollista rakentaa omia ekosysteemejä. Olemassa olevien kumppaneidemme kanssa olemme aktiivisesti toimineet jo pitkään. Uusien kumppaneiden kanssa toiveikkaina katsomme tulevaan. Kiitos kaikille kumppaneillemme hyvästä yhteistyöstä!

Ja maa on valkea ja lumi tuo valoa pohjolan pimeyteen ja joulun odotukseen ja lomakauteen. Ahdistavasta ja pelottavastakin uutisoinnista huolimatta usko parempaan on aina olemassa. Luotetaan siihen. Ja tehdään sen eteen töitä. Toivotamme teille kaikille oikein hyvää joulunaikaa. Muistakaa läheisiänne, sanokaa ystävällinen sana kollegallenne (miksei pomollekin ????) ja halatkaa, jos se tuntuu luontevalta. Rentoutukaa, nauttikaa ja tunnelmoikaa.

Tästä tuli nyt vähän paatoksellinen kirjoitus, mutta valoa ja iloa hei ????‍♀️

Pinterest
IsoSkills Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili IsoSkills kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

isoskills
Hyvä Joulumieli

Siirry yrityksen profiiliin IsoSkills kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

IsoSkills - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IsoSkills - Muita referenssejä

IsoSkills - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia