Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvä kumppani varmistaa, että BI-järjestelmä tuo liiketoiminnallista hyötyä – Case Power BI

BloggausOnko Power BI:n hankinta ajankohtainen organisaatiossasi? Pohditko, mitä kumppanin valinnassa kannattaa huomioida, jotta organisaatiosi saavuttaa järjestelmällä parhaat liiketoimintahyödyt? Tässä blogissa annamme vinkkimme asiantuntevan kumppanin tunnistamiseen, jonka rinnalla voit luoda parhaat käytänteet tehokkaaseen tiedolla johtamiseen organisaatiossasi.

4 asiaa, joista tunnistat hyvän Power BI -kumppanin 

1. Kumppani tuntee toimialasi ja ymmärtää sen prosesseja

Kumppanin toimialakokemuksesta on valtavasti hyötyä organisaatiollesi. On kokonaan eri asia käynnistää Power BI -projekti sellaisen kumppanin kanssa, jolla on laajaa osaamista toimialastasi ja siellä toimivista tiedolla johtamisen prosesseista kuin alaasi vähäisesti tuntevan kumppanin kanssa.

Toimialaa tuntevan kumppanin hyödyt yrityksellesi:

  • Kumppanilla on kokemusta toimialaasi koskevista parhaista käytänteistä. Tästä syystä kumppani osaa kysyä oikeat kysymykset ja tunnistaa organisaatiosi tiedolla johtamisen syvimmätkin tarpeet. 
  • Kumppanilla on kokemusta lukuisista tiedolla johtamisen projekteista, joita se on toteuttanut samaa toimialaa edustaville organisaatioille. Siksi kokenut ja asiantunteva kumppani tietää, millaisia hyötyjä Power BI -järjestelmällä pitää pystyä saavuttamaan. Tällä kokemuksella kumppani varmistaa Power BI -järjestelmän parhaan mahdollisen hyödyntämisen organisaatiossasi. 

2. Kumppani varmistaa, että Power BI:n käyttöönotto perustuu liiketoiminnallisiin tavoitteisiin

Useita IT-järjestelmien käyttöönottoja nähneenä tiedät varmasti kokemuksesta, ettei järjestelmä itsessään tuota hyötyä organisaatiolle. Vasta sen käyttö arjessa ja toivottu muutos työskentelytapoihin ja prosesseihin saavat investointisi tuottamaan liiketoimintahyötyjä.

Tietojohtamiseen keskittynyt kumppani tuntee Power BI:n mahdollisuudet ja hyödyt läpikotaisin. Tällaiselle kumppanille tietojohtaminen on ydinliiketoimintaa, joten kumppani johtaa Power BI -projektia alusta lähtien organisaatiosi liiketoimintahyötyjen näkökulmasta.

Lue kaksi muuta tekijää blogistamme.

Pinterest
Pengon Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Power BI
microsoft power bi

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia