Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huippuseminaarista tulikin Huippuwebinaari

BloggausSytykkeen vuoden 2022 ensimmäinen seminaari järjestettiin tammikuussa. Perinteistä laivaseminaaria yritettiin saada järjestettyä kaksi vuotta, mutta joka kerta vallalla oleva pandemia kokoontumisrajoituksineen vesitti yritykset. Lopulta päätimme järjestää seminaarin yksipäiväisenä ja verkossa.

Tapahtuma osoittautui lopulta menestykseksi kaikilla mittapuilla mitattuna. Tekniset järjestelyt toimivat moitteetta, asiantuntijaesityksiä saatiin paljon ja ne olivat erittäin korkealuokkaisia. Yhteistyökumppanimme, jotka koko parivuotisen seminaarin järjestämisprosessin aikana olivat mukana, jaksoivat pääsääntöisesti edelleen olla tukenamme järjestämässä tapahtumaa. Suurimman onnistumisen saavutimme kuitenkin yleisömäärän suhteen. Osallistujia seminaarissa oli kaikkiaan 164, joka oli huomattavasti enemmän, kuin alun perin osasimme odottaa.

Seminaari järjestettiin siis webinaarina verkossa. Mukana oli kymmenkunta asiantuntijaesitystä, joista osallistuja saattoi seurata halutessaan yhtä tai useampaa. Yleisölle seminaariin osallistuminen oli maksutonta. Vaikka seminaaripäivä oli pitkä ja tiivis, yllättävän suuri osa yleisöstä jaksoi pysytellä kuulolla koko päivän. Ne esitykset, mitkä jäivät katsomatta, voi katsoa tallenteena myöhemmin.

Ohjelma ja tallenteet löytyvät seminaarin sivuilta:

sytyke.org/tapahtumat/huippuseminaari-jarjestetaan-verkossa-20-1-2022


Webinaarimuodossa järjestettävä Huippuseminaari otetaan jatkossakin osaksi Sytykkeen vuosikelloa. Tätä ajatusta tukevat palautekyselyn lukuisat kannustavat kommentit, joiden mukaan webinaari oli laadukas, hyvin järjestetty ja kiinnostava sekä oikea tapa järjestää tapahtuma tässä globaalissa tilanteessa. Varsinainen Huippuseminaari järjestetään jatkossakin kaksipäiväisenä fyysisenä tapahtumana, mutta sitä tukemaan järjestetään jatkossakin vastaava tapahtuma verkossa – olkoot vaikka nimeltään Huippuwebinaari. Ajankohtana olisi jälleen tammikuu, jolloin se mukavasti avaisi uuden toimintakauden.

Teksti: Katri Minkkinen, Timo Piiparinen

Sytyke ry yhdistää tietojärjestelmätyön ammattilaiset. Julkaisemme Sytyke-lehteä ja järjestämme vuosittain seminaareja ja teemailtoja ajankohtaisista aiheista.


Sytyke ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki ohjelmistokehityksestä kiinnostuneet henkilöt ja organisaatiot. Sytyke ry:n toiminta-alueena on koko Suomi. Sytyke on TIVIAn jäsenyhdistys ja se on perustettu 1979.


Lue lisää: sytyke.org

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia