Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hinta ei ole este liiketoimintatiedon hyödyntämiselle – Qlik esittelee aikaperusteisen käyttöoikeusmallin

BloggausSamalla, kun Qlik on tuonut markkinoille pilvipohjaiset palvelut, se on myös uudistanut käyttöoikeus- ja hinnoittelumallejaan. Lisenssien sijaan Qlik Sense -käyttäjät saavat jatkossa pääsyn järjestelmään hankkimalla tarpeensa mukaisia käyttöoikeuksia. Uudet käytänteet koskevat niin pilvipohjaisia kuin on-premise-palveluita.

Uusi käyttöaikaan perustuva Qlik Sense -käyttöoikeustyyppi

Henkilökohtaisten lisenssien rinnalle on nyt tuotu Qlik Sense Analyzer Capacity -käyttöoikeustyyppi, jossa organisaatio hankkii käyttöönsä 1000 minuuttia kuukausittaista Analyzer-käyttöaikaa. Käyttöoikeuden voi organisaation sisällä jakaa niin monen työntekijän kesken kuin haluaa.

Muutos perustuu siihen, että useissa yrityksissä halutaan mahdollistaa yhä laajempi tiedolla johtaminen sekä tarjota pääsy moderneihin raportointi- ja analyysityökaluihin. Jos käyttö ei kuitenkaan ole säännöllistä tai jatkuvaa, aikaan perustuva käyttöoikeus mahdollistaa työkalujen hyödyntämisen organisaatiossa yhä kustannustehokkaammin kuin henkilökohtaiset lisenssit.

Qlik Sense Analyzer Capacity -käyttöoikeus – 3 faktaa

  • Qlik Sense Analyzer Capacity -käyttöoikeus ei ole henkilöön sidottu. Käytännössä tilaat organisaatiosi käyttöön tarvitsemasi määrän Analyzer Capacity -paketteja. Yhden paketin myötä saat 1000 minuutin käyttöoikeuden Analyzer-tason raportointiin ja analytiikkaan. Voit jakaa käyttöoikeuden niin monen työntekijän kesken kuin haluat.
  •  Jokaista Analyzer-käyttöoikeutta mitataan aikaperusteisesti 6 minuutin jaksoissa. Aikaa mitataan aktiivisen käytön perusteella. Se ei kulu, vaikka sovellus jäisi auki koko päiväksi ilman käyttöä.
  • Qlik Sense sisältää monitorointisovelluksen, jolla organisaatiosi pystyy seuraamaan käyttöoikeuksia koskevia käyttöaikoja. Tätä tietoa voit käyttää tehostamaan Qlik Sensen käyttöä organisaatiossasi – Qlik Sense -sovelluksia voidaan esimerkiksi kehittää vastaamaan paremmin käyttäjän tarpeita. Henkilöstölle voidaan myös hankkia koulutusta järjestelmän ja datan parempaan käyttöön.

Lue blogistamme lisää aikaan perustuvasta käyttöoikeusmallista.

Pinterest
Pengon Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Käyttäjähallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia