Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

High Performance HMI - 4 harhaluuloa

BloggausHigh Performance HMI on luotu helpottamaan käyttäjän työtä. Se ehkäisee käyttäjien virheitä, auttaa lyhentämään vasteaikoja ja tehostaa heidän työtään. Uudenlaiseen HMI-järjestelmään kytkeytyy kuitenkin monenlaisia harhaluuloja. Näitä harhaluuloja, eli myyttejä käsittelemmekin seuraavassa kirjoituksessamme. Pääset lukemaan kirjoituksen kokonaisuudessan verkkosivuiltamme: High Performance HMI - 4 myyttiä - Novotek Finland.

Myytti 1:

“High Performance HMI = tylsä ja harmaa näyttö, jossa on paljon vähemmän ominaisuuksia kuin edeltäjässään. Nämä asiat eivät helpota työtäni millään lailla.”

High Performance HMI pitää sisällään laajan kattauksen eri ominaisuuksia, eikä kalpene niiden puolesta edeltäjilleen. Käyttöliittymä on luotu mahdollisimman yksinkertaisen näköiseksi, jotta merkitykselliset asiat erottuvat. Yksinkertainen käyttöliittymädesign auttaa minimoimaan virheitä, lyhentää ratkaisuaikaa ja nopeuttaa muutenkin käyttäjän työtä. Harmaasävyt ovat osa standardia, kuten myös kontekstuaalinen asettelu, navigointi, muodot ja fontit.

Myytti 2:

“Tarvitsen kaiken kattavan, todellisen näkymän tuotannon prosesseihin.”

On tärkeämpää saada tieto helposti ymmärrettävään muotoon. Täysin todellisuutta vastaava kuva saattaa olla jossain tapauksessa turhan monimutkainen ja vaikeasti ymmärrettävä - varsinkin uusille työntekijöille. Tieto on esitettävä siten, että käyttäjän olisi mahdollisimman helppo skannata näkemänsä ja havaita poikkeamat sekä toimintaa vaativat tehtävät.

Myytti 3:

“Käytössäni olevat näytöt ovat yksilöllisiä ja ne on luotu juuri minulle. Miten High Performancen ”yksi malli kaikille” voisi muka toimia paremmin?”

High Performance HMI on kehys, jota voidaan soveltaa mihin tahansa tuotantoympäristöön. Laaja valikoima visuaalisia työkaluja antaa mahdollisuuden räätälöidä näytöt siten, että ne palvelet käyttäjäänsä mahdollisimman hyvin. Käyttämällä yksinkertaisia muotoja ja perusväripalettia epänormaalit tilanteet erottuvan selkeästi. Kaikki tarvistemasi on edelleen saatavilla, mutta uudessa, helppokäyttöisemmässä käyttöliittymässä.

Myytti 4:

“Olen käyttänyt nykyistä järjestelmää jo kymmenen vuotta. Tiedän tasan tarkkaan, missä kaikki on.”

High Performancen käyttöönottoa voidaan verrata esimerkiksi toimiston siivoamisen. Sinulla on edelleen käytössäsi kaikki tarvittavat työkalut, mutta nyt ne on helpompi löytää. Muutos on aina hankala ja herättää usein vastarintaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yksinkertaisen ja inuitiivisen High Performance HMI-käyttöliittymän opettaminen uudelle operaattorille käy huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin edeltäjänsä.

Yhteenveto

Yhteenvetona, High Performance HMI kasvattaa todistetusti tiimien ja toiminnan tehokkuutta. Käyttöjärjestelmä on helppo oppia, sen ansiosta reagointiajat ovat lyhyemmät, työskentelystä tulee turvallisempaa ja laadukkaampaa. Intuitiivisen järjestelmän ansiosta navigointi on helppoa ja käyttäjä näkee välittömästi, mihin tulee reagoida.

Lue blogi kokonaisuudessaan verkkosivuiltamme: High Performance HMI - 4 myyttiä - Novotek Finland.

Pinterest
Novotek Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Novotek kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

HMI
Scada

Siirry yrityksen profiiliin Novotek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Novotek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Novotek - Muita referenssejä

Novotek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia