Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henkilö- ja yritysasiakkaiden turvallisuus

BloggausVälitämme turvallisuudestasi, siksi kehitämme turvallisuusratkaisujamme ja palveluitamme jatkuvasti. Erilaisia huijauksia ja petoksia on paljon liikkeellä. Kerromme niiden tunnusmerkit ja oikeat toimintatavat, jotta voit välttyä joutumasta huijatuksi.

 

Miten voit suojautua huijauksilta?

 

Teknologian kehitys luo uusia tapoja hoitaa raha-asioita. Samalla kehittyvät kuitenkin eri huijausmuodot. Huijareiden ja petostelijoiden tavoitteena on saada sinut jakamaan pankkisalaista tietoa: pankkitunnuksia, tunnuslukuja ja korttitietoja.

 

Turvallisen pankkiasioinnin varmistamiseksi olemme koonneet kolme muistisääntöä:

 

1.     Tunnuksesi ovat vain sinun käyttöösi

 

Sinun tai yrityksesi verkkopankkitunnukset, tunnusluvut ja kortin pin-koodi on tarkoitettu vain sinun tietoosi, olethan sinä ainut, joka niitä käyttää. Ethän jaa henkilökohtaisia pankkitietojasi kenellekään, edes perheenjäsenelle tai ystävälle.

 

2.     Luotettava taho ei koskaan kysy tunnuksiasi

 

Älä kerro henkilökohtaisia tai yrityksesi pankkitietoja kenellekään, vaikka joku niin vaatisikin. Nordea tai viranomaiset eivät ota sinuun yhteyttä soittamalla, viestitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta niin, että sinun tarvitsisi luovuttaa tunnuksiasi. Luotettavat tahot käyttävät asioimiseen suojattuja kanavia.

 

3.     Maltti on valttia

 

Kuten monessa muussakin asiassa, myös pankkiasioinnissa maltti on valttia. Jos alat epäillä soittajaa, katkaise puhelu. Jos epäilet saamaasi maksupyyntöä, tarkista sen aitous maksun saajalta. Jos alat epäillä viranomaisen yhteydenottoa, voit tarkistaa sen aitouden heidän asiakaspalvelunsa kautta.

 

Nordean nimissä liikkuvia huijauksia

 

Huomioithan, että kaikki liikkeellä olevat huijaukset eivät välttämättä näy listassa.

 

Jouduitko huijatuksi?

 

Jos sinun tai yrityksesi pankkitunnukset tai korttitiedot ovat joutuneet vääriin käsiin, sulje palvelut mahdollisimman pian soittamalla Korttien sulkupalveluun +358 20 333 (pvm/mpm*). Sulkupalvelu palvelee ympäri vuorokauden.

Voit estää henkilökohtaisen maksukorttisi käytön tilapäisesti tai kokonaan mobiilipankissa. Voit asettaa eston kortin tiedoista Turvallisuus-kohdasta. Jos estät kortin käytön tilapäisesti, voit itse poistaa eston. Jos suljet kortin pysyvästi, et voi enää käyttää korttia ja saat uuden kortin automaattisesti.

Voit lukea lisää aiheesta täältä:

https://www.nordea.fi/henkiloasiakkaat/tuki/turvallisuus.html#

 

 

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

Asiakasturvallisuus
Digitaalinen turvallisuus
cyber security
Cybersecurity

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia