Helsingin Seurakuntayhtymä mittaa asiakastyytyväisyyttä Vercon palautelomakkeella

ReferenssiHelsingin seurakuntayhtymä eli HSRKY otti Vercon palautelomakkeen käyttöönsä keväällä 2016. Aiemmin HSRKYn IT-tukipalvelu keräsi asiakaspalautetta pari kertaa vuodessa lähetettävällä asiakaskyselyllä. Nyt IT-tuki saa palauteratkaisun avulla palautetta toiminnastaan yksittäisen tukipyynnön tarkkuudella.

IT-tukipalvelu hoitaa kaikki HSRKYn tietoteknisiin laitteisiin eli tietokoneisiin, tulostimiin ja puhelimiin liittyvät ongelmat. VercoForms -lomakkeella toteutettu palauteratkaisu on integroitu HSRKYn tikettijärjestelmään. Kun asiakkaan lähettämä tukipyyntö suljetaan, saa asiakas sähköpostiinsa linkin palautelomakkeeseen. Asiakas voi antaa palautetta valmiiden arvosanojen avulla ja vapaasti kirjoittamalla, miten hänen lähettämänsä tukipyyntö on IT-tuessa hoidettu.

Palautelomake on yksilöity HSRKYn toimintaan sopivilla kysymyksillä ja palautereaktioilla. Visuaalinen ilme on viimeistelty HSRKYn väreillä ja logolla.

KIMMO KULTANEN, MIKROTUKIHENKILÖ, IT-TUKIPALVELUYKSIKÖN ESIMIES, HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ:


”Palautekanava on meille päivittäinen työkalu asiakastyytyväisyyden seuraamiseen. Tukipyyntöjärjestelmään integroitu palaute ei unohdu ja sen raportit ovat helposti kaikkien IT-tukipalvelun työntekijöiden saatavilla. Kun asiakaspalaute kohdistetaan nyt suoraan yksittäiseen tukipyyntöön, on meillä mahdollisuus kehittää palveluamme hyvin yksityiskohtaisesti.

Palautekanavasta pystymme seuraamaan, miten hyvin tehtävät hoidetaan. Jos palaute vaatii toimenpiteitä, otamme yhteyttä palautteen antajaan ja hoidamme asian mahdollisimman pian. Jos käyttäjä ei ole kuitannut tukipyyntöä hoidetuksi, tulee tukipyynnön tekijälle uudelleenavauspyyntö. Näin keskeneräiset asiatkin etenevät ja tulevat hoidetuiksi. Palauteratkaisun käyttöliittymä on yksinkertainen, helppokäyttöinen, visuaalisesti selkeä ja miellyttävä. Ensimmäisen kahden kuukauden aikana saamamme palaute on ollut pääosin kiitettävää.

Vercon palvelusta annan myös kiitettävän arvosanan. Kokemustemme mukaan Vercon palvelu on nopeaa ja ratkaisut toteutetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimitusajat ovat yllättävänkin nopeita, sillä esimerkiksi palautelomake oli meillä testikäytössä parissa viikossa tilauksesta. Saimme Vercolta ideoita palautteen keräämiseen ja apua raporttien rakentamiseen. Suosittelen Vercon palauteratkaisua kaikille tukipalveluissa toimiville tahoille, jotka kaipaavat palautetta asiakaspalvelunsa kehittämiseksi. Julkisella puolellakin tämä ratkaisu toimisi varmasti kaikkialla, missä asiakaskokemus kiinnostaa.”

Suosittelija:

Kimmo Kultanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verco Oy

Tiedot

Tilaaja: Helsingin Seurakuntayhtymä

Lisätietoja

Verco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Verco Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Verco - Muita referenssejä

Verco - Muita julkaisuja

Siirry Verco Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä
Brutaalit nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia