logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Helppokäyttöinen asiakasportaali

ReferenssiHELPPOKÄYTTÖINEN ASIAKASPORTAALI

Javerdel on sovellusratkaisuihin, pilvipalveluihin sekä perustietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Javerdelilla on ollut käytössä asiakasportaali osalle asiakkaista, mutta nyt palvelu halutaan laajentaa kaikkien Javerdelin asiakkaiden käyttöön. Asiakasportaali on yksi vaihtoehtoinen tapa ottaa yhteyttä IT-tukeen puhelinsoiton tai sähköpostiviestin lisäksi.

Javerdelin aiempi asiakasportaali ei skaalautunut useamman asiakkaan tarpeisiin, joten sen käytön laajentaminen olisi vaatinut suuria investointeja lisenssimaksuihin. Javerdel halusi kartoittaa mahdollisuuksia oman asiakasportaalin rakentamiseen ja löysi avukseen Vercon. Kohtaamispaikkana toimi Vercon järjestämä aamiaisseminaari, jonka jälkeen oli luontevaa tutustua paremmin ja perehtyä yhteistyön mahdollisuuksiin.

VERCON REFERENSSIT VAKUUTTIVAT
Verco on toteuttanut asiakkailleen useita asiakasportaaleja VercoForms -teknologialla. Edellisten töiden esittely vakuutti Javerdelin Vercon konsulttien asiantuntijuudesta ja yksilöllisen itsepalveluportaalin rakentamisen kustannustehokkuudesta.

Asiakasportaalin kautta asiakkaat pystyvät olemaan yhteydessä Javerdelin IT-tukipalveluun. Asiakaskohtaisen tunnistautumisen jälkeen asiakkaat voivat paitsi lähettää tukipyyntöjä, mutta myös nähdä portaalista omat aikaisemmat tukipyyntönsä ja seurata niiden edistymistä. Asiakkaan pääkäyttäjä näkee lisäksi pääkäyttäjän näkymästä kaikki asiakkuuden tiketit tilatietoineen. Portaalissa on myös uutisikkuna, johon voi lisätä ajankohtaisia IT-tiedotteita ja palvelulinkkejä asiakaskohtaisesti.

SELKEÄ KÄYTTÖLIITTYMÄ
Vercon vuosien kokemus käyttäjälähtöisten ratkaisujen suunnittelijana näkyy esimerkiksi Javerdelin asiakasportaalin yksinkertaisena käyttöliittymänä. Javerdelin asiakasportaalista toivottiin selkeää ja käyttäjäystävällistä, joten portaalista löytyy vain asiakkaan kannalta olennaisia toimintoja. Tavoitteena oli käyttöliittymältään niin helppokäyttöinen portaali, että sen käyttäjää ei tarvitse erikseen ohjeistaa. Asiakasportaalin ulkoasu väreineen ja fontteineen on Javerdelin toiveiden mukainen.

Asiakasportaalin valmistumisen jälkeen sen toiminta testataan ensin sisäisesti, minkä jälkeen portaali otetaan koekäyttöön muutaman asiakkaan kanssa. Tavoitteena on soiva peli juhannukseen mennessä.

SAKU LEHTI, PALVELUJOHTAJA, JAVERDEL OY
”Olemme suunnitelleet uutta asiakasportaaliamme syksystä 2015 lähtien. Kun löysimme Vercon toteuttajaksi alkuvuodesta 2016, asiat etenivät nopeasti. Vercon konsultti on ollut helposti lähestyttävä ja ideoitamme on selkeästi kuunneltu. Asiakkaana minut on pidetty hyvin ajan tasalla. On ollut hieno seurata, miten projekti etenee suunnitelmien mukaisesti.

Vercon ratkaisun ansiosta saamme liitettyä kaikki asiakkaamme samaan itsepalveluportaaliin, jonka käyttöliittymä on Javerdelin näköinen. Tavoitteena on yksinkertainen palvelu, jota on helppo käyttää. Värimaailma on meille tuttu punaharmaa ja kuvakkeet ovat selkeitä. Käyttöliittymästä on karsittu kaikki asiakkaan kannalta turha.

Asiakasportaalin kautta meidän IT-tukemme toiminta on asiakkaalle läpinäkyvää. Portaalista asiakas näkee oman tukipyyntönsä reaaliaikaisen tilan ja vaikka kaikki aikaisemmat tukipyyntönsä sekä tiedon, miten ne on hoidettu. Tätä samaa emme pysty puhelimella tai sähköpostilla lähestyvälle asiakkaalle yhtä näppärästi tarjoamaan.

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa miettineet jatkokehitysideoitakin. Tavoitteemme on, että asiakkaamme pystyisivät itse vaihtamaan salasanansa ja tilaamaan IT-tuen soittoajan asiakasportaalin kautta silloin, kun se heille parhaiten sopii. Toivomme jatkossakin asiakkailtamme ajatuksia, miten voimme kehittää palveluamme. Tiedän, että Verco pystyy toteuttamaan villeimmätkin toiveemme. ”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verco Oy

Tiedot

Tilaaja: Javerdel Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
sami.pajula@verco.fi

Lisätietoja

Verco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Omat tagit

itsm
Efecte
customer experience
asiakasportaali

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Verco Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Verco - Muita referenssejä

Verco - Muita bloggauksia

Siirry Verco Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia