Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Harjoittelusta suoraan töihin

BloggausOhjelmistokehittäjä Micko Hakala työllistyi kesäharjoittelustaan Monadille. Trainee-ohjelman avulla tietojenkäsittelytieteen opiskelija sai riittävät tiedot ja taidot, joiden avulla pääsi paremmin mukaan asiakastöihin. 

Micko opiskelee Tampereen yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä ja hänellä on maisteriopinnot käynnissä. Hän halusi ensimmäiseksi oman alan työpaikaksi pienemmän, mutta kasvavan ohjelmistoyrityksen. 

– Hain ohjelmistoalan yrityksiä Tampereelta ja Monad oli ensimmäisten hakutulosten joukossa. Päätin hakea harjoittelupaikkaa ja sainkin sen, Micko kertoo.

Monadilla harjoitteluun kuuluu Monad.bind(trainee)-ohjelma, jossa käydään läpi sellaisia alan asioista, joita ei välttämättä koulunpenkillä opita. Ohjelma sisälsi viikottaisia koulutuksia ja kesäharjoittelijat pääsivät tuottamaan Monadin omaa NoTime-tuntikirjausjärjestelmää. 

– Harjoittelu toimi hyvänä väylänä ohjelmistokehityksen pariin, sillä siinä näki, mitä NoTimen kaltaiseen SaaS-projektiin kuuluu. Saaduilla opeilla pääsin mukaan asiakasprojekteihin, hän jatkaa. 

Katso video: Micko kertoo arjestaan ohjelmistokehittäjänä

Monadilla saa olla oma itsensä

Harjoittelun jälkeen ohjelmistokehittäjäksi työllistynyt Micko tekee töiden ohessa opintojaan valmiiksi. Hänen tyypilliseen päivään kuuluukin koodaamista pitkin päivää ja palavereita, töiden jälkeen salitreeniä ja iltaisin maisteriopintoja edistämistä:

– Työpäivät kuluvat fullstack-ohjelmoinnin parissa. Tällä hetkellä teen backend-ohjelmointia Kotlinilla ja frontendiä Reactilla. 

Micko kertoo myös, että Monadilla on tärkeässä osassa myöskin henkilöstön oheistoiminta, kuten viikottaiset padel- ja sählyvuorot. Lisäksi syksyllä monadilaiset kävivät Lemmenjoella patikoimassa. 

– Monadilla parasta on tosi yhteisöllinen porukka ja täällä otettiin harjoittelijatkin hyvin mukaan. Tuntee, että on kotona, hän kiittelee ja kannustaa myös muita hakemaan Monadille: 

– Kun haet Monadille, voit olla oma itsesi. Täällä kaikki on kaikkien kavereita, eikä tarvitse esittää mitään, mitä ei olisi. 

Pinterest
Monad Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

harjoittelija
harjoittelu
monadcrew
työpäiväkokemus
trainee-ohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia