logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Haluatko ohittaa kilpailijasi Googlessa?

BloggausParas investointi Google-näkyvyyden parantamiseen


Jos yrityksesi haaveilee kilpailijoiden ohittamisesta Googlen hakutuloksissa, niin nyt voi olla aika tehdä peliliikkeitä.

Hakukoneoptimointi ei ole enää pandoran lipas, joka on vain alan toimijoiden hallussa sekä joukko mysteerisiä teknisiä muutoksia verkkosivustolla. Verkkosivusto teknisenä toiminta-alustana on toki tärkeä ja terveeltä pohjalta on helpompi kasvattaa näkyvyyttä. Terveellä verkkosivustoalustalla tarkoitan eri päätelaitteiden mukaan muokkautuvaa sivustoa, toimivia linkityksiä sekä koodin validiutta.

Google ja muut hakukoneet arvostavat ennen kaikkea laadukasta ja päivittyvää sisältöä sekä laadukkaita sivustolle tulevia linkityksiä. Laadukkaalla sisällöllä tarkoitan tekstiä, joka pureutuu aiheeseen monelta eri kantilta ja sisältää asian kannalta oleellisia avainsanoja. Sivuston sisältöjä ryhmittämällä ja linkittämällä keskenään osoitat Googlelle asiasisältöjen tärkeyden sekä asioiden keskinäiset relaatiot.

Sisällöntuotannolla kasvatat näkyvyyttäsi tasaisesti

Mielestäni paras investointi hakukoneoptimointiin on laadukas sisällöntuotanto eri kanavissa, jotka linkittyvät yrityksesi verkkosivustolle. Ongelmaksi muodostuu usein kuitenkin omien sisällöntuotantoresurssien vähyys. Itsekin ryhdyin haasteeseen, jossa tavoitteena on tuottaa vuodessa 100 blogitekstiä, mutta kolmen kuukauden aikana valmiita artikkeleita on syntynyt vasta viisi.

Kehotan miettimään oman sisällöntuottajan palkkaamista tai riskittömämpää vaihtoehtoa eli ulkoisen sisällöntuottajan käyttämistä. Nyt, jos koskaan sinulla on tuhannen taalan paikka löytää henkilö, joka kääntää yrityksesi tarinat tekstiksi ja videoiksi. Mediayhtiöt ovat kilvan irtisanoneet toimittajia ja tuottajia. Lähtöpasseja on jaeltu todella kokeneille toimittajille, jotka pystyvät löytämään kuluneistakin asioista uuden näkökulman. Ulkoinen kumppani kuulostaa aluksi kalliilta, mutta tulosten valossa olen huomannut sen olevan erittäin hyvä vaihtoehto monelle hakukoneoptimointiin panostavalle yritykselle. Ulkoinen kumppani pitää kiinni aikatauluista ja tuottaa samasta master-sisällöstä aineistoja eri kanaviin tuoden arvokkaita linkityksiä ja kävijäliikennettä verkkosivustollesi.

Riikka-Maria Lemminki, johtava konsultti, JM Tieto Kauppalehti

Pinterest
Alma Talent CRM

Lisätietoja

Alma Talent CRM:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Alma Talent CRM kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alma Talent CRM - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Alma Talent CRM - Muita referenssejä

Alma Talent CRM - Muita bloggauksia

Siirry Alma Talent CRM kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia