Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frends vahvistaa fokustaan eriytymällä HiQ:n IT-konsultointiliiketoiminnoista

BloggausHiQ:n jakautumisella vahvistetaan molempien liiketoimintojen strategioiden toimeenpanoa. Jakautumisella ei ole vaikutuksia henkilöstöön eikä asiakkaisiin.

HiQ Finland Oy on toteuttanut pitkään valmistellun liiketoimintojensa eriyttämisen. Nyt toteutetun jakautumisen jälkeen Frendsin iPaaS ja integraatioliiketoiminta sekä HiQ:n IT-konsultointi jatkavat omina erillisinä yhtiöinään. Järjestelyllä taataan parhaat mahdolliset edellytykset molempien liiketoimintojen kehittämiselle.

“Jakautumisen myötä Frendsin fokus on selkeä ja vahvistamme entisestään strategiamme toteuttamista globaalina iPaaS-kasvuyrityksenä. Investoinnit Frends-tuotteeseen ja palveluihin sekä kansainvälisen kasvustrategian täytäntöönpanoon jatkuvat ennätyksellisinä seuraavien vuosien aikana. Tämän vuoden aikana tulemme rakentamaan uusia globaaleja tukijalkoja vahvistamalla merkittävästi alueellisia myyntiorganisaatioita Keski-Euroopassa ja Aasiassa. Jatkamme myös kasvun kiihdyttämistä rakentamalla kumppanuuksia paikallisten, alueellisten ja globaalien järjestelmäintegraattoreiden sekä ohjelmistotoimittajien kanssa. Erillisinä yhtiöinä liiketoimintapäätökset ovat suoraviivaisempia kummankin organisaation keskittyessä oman toimintansa kehittämiseen” kommentoi Frendsin toimitusjohtaja Jukka Rautio.

Jakautumisella ei ole vaikutusta yhtiöiden operatiiviseen toimintaan, kuten henkilöstöön tai asiakkaisiin. Molemmat yhtiöt jatkavat niin ikään 100-prosenttisesti HiQ International AB:n tytäryhtiöinä.

 

Frends on Suomessa perustettu, maailman johtavien iPaaS-alustojen kärkeä kohti kasvava digitalisaation ja liiketoiminnan prosessiautomaation mahdollistaja. Frendsin kehittämän iPaaS-palvelun avulla voidaan kehittää, hallita ja turvata kaikki integraatiot sekä prosessiautomaatiot yhdellä tehokkaalla alustalla millä on globaalisti jo yli 4000 loppukäyttäjää. Frends-konserniin kuuluu nykyisellään yhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Saksassa ja Malesiassa. 

Pinterest
Frends iPaaS logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Frends iPaaS kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

jakautuminen
FRENDS
iPaaS

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Frends iPaaS - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Frends iPaaS - Muita referenssejä

Frends iPaaS - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia