Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frends lanseeraa integraatio-osaajille Frends Akatemian

BloggausFrends julkaisee "Frends Academy" -ohjelman tarjotakseen integraattoreille mahdollisuuden nostaa osaamisensa uudelle tasolle ja sertifioitua Frendsin käytössä. Akatemiaan kuuluu kuusi oppimispolkua sekä ilmainen Intro (Learning path 0 Getting Started), joka on kaikkien saatavilla verkossa milloin tahansa.

  • L0 Getting Started
  • L1 Frends Fundamentals
  • L2 Integration Development
  • L3 API Development
  • L4 Operations
  • L5 Architecture
  • L6 Specifications
"Kehitimme Frends Akatemian opetussuunnitelman yhdessä kokeneiden integraatiokehittäjien ja -arkkitehtien kanssa. Akatemian tarkoituksena on koota kaikki Frends-integraatioalustan opit yhteen paikkaan sekä opettaa, miten ja missä Frendsiä voidaan hyödyntää”, kertoo Ossi Galkin, Frendsin Partner Development Manager.

Jokainen oppimispolku (L1-L6) sisältää omaan tahtiin suoritettavia online-kursseja,

sertifiointeja sekä kouluttajan vetämiä koulutuksia niille, jotka haluavat henkilökohtaista ​​opetusta. Online-oppimispolkuihin kuuluu lukuisia kursseja, joista löytyy opastusta niin aloittelijoille kuin hyvin kokeneille integraatioarkkitehdeille. Kouluttajan vetämä vaihtoehto on perinteisempi koulutus, joka sisältää luentoja, kokeneen kouluttajan luennon, tehtäviä ja käytännön esimerkkejä.

Akatemia tarjoaa kaksi pääasiallista etenemispolkua, jotka johtavat joko kehittämis- tai

määrittelypätevöitymiseen.

”Olemme iloisia, kun voimme laajentaa palvelutarjontaamme Frends Akatemialla kansainvälisille asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Frends Akatemian kurssit, tuotteen virallinen dokumentaatio, webinaarit ja podcastit luovat yhdessä kokonaisuuden, joka tekee Frendsin käytön aloittamisesta helppoa. Tänä syksynä julkaisemme isännöidyt koulutukset kaikista oppimispoluista sekä kolme online-oppimispolkua. Muut online-oppimispolut on tarkoitus julkaista loppuvuonna ja vuoden 2023 aikana”, kertoo Timo Vesa, Frendsin Head of Services. 

Integraatiokehityksen tietotaidon virallistava Frends Akatemia on pitkään odotettu lisä Frends-yhteisöön. Frends on toiminut integraatioalalla vuodesta 1988, mistä lähtien sadat kehittäjät ja konsultit ovat käyttäneet Frendsiä. 

“Tiimimme on todella innoissaan Frends Akatemian lanseerauksesta. Sen myötä meillä on mahdollisuus rakentaa entistä vahvempi käyttäjäyhteisö Frendsin ympärille”, kertoo Jukka Rautio, Frendsin toimitusjohtaja.

Mene osoitteeseen: https://frends.com/services/frends-academy

Aloita ilmainen L0 Johdanto -kurssi: https://frends.learnupon.com/store

Ota yhteyttä: academy@frends.com

Tietoa Frendsistä:

Frends iPaaS on eurooppalainen yrityssovellusten integraatioalusta palveluna, joka

antaa asiakkaille mahdollisuuden integroida sovelluksia yhteensopiviin pilvi-, hybridi- ja paikallisiin palveluihin yhdessä käyttäjäpaneelissa. Frends on alhaisen koodin iPaaS ja käyttää BPMN2.0 -liiketoimintaprosessia “Hallinta- ja merkintästandardi”. Frendsin avulla kaikki API-integraatiot ja prosessiautomaatiot ovat kehitettävissä, hallittavissa ja suojattavissa yhdellä tehokkaalla alustalla.

Frends-integraatioalusta sai alkunsa Suomessa 1988 ja on kasvanut nopeasti pohjoismaissa ja kansainvälisesti. Frendsiä käyttävät tyytyväiset asiakkaat yli 15 maassa. Tällä hetkellä Frendsin omistaja ja kehittäjä on HiQ, joka perustettiin 1995, ja on ollut vuodesta 2020 pääomasijoitusyhtiö Tritonin omistama.

Pinterest
Frends iPaaS logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Frends iPaaS kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Omat tagit

FRENDS
iPaaS
Integrations
integrations as a aservice
API
API Platform
frends ipaas
frends academy

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Frends iPaaS - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Frends iPaaS - Muita referenssejä

Frends iPaaS - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia