Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frends iPaaS on saanut Microsoftin Partner of the Year -palkinnon Cloud Saas Solution -kategoriassa

BloggausMicrosoft on valinnut Frends iPaaS:n Microsoftin vuoden kumppaniksi Cloud SaaS Solution -kategoriassa Suomessa. Palkinto osoittaa Frendsin sitoutumisen vertaansa vailla olevien integraatioratkaisujen tarjoamiseen ja kasvun kiihdyttämiseen Microsoftin teknologioiden avulla.  

 

Microsoftin Partner of the Year -palkinnot tunnustavat sen kumppaneiden poikkeuksellisen erinomaisia saavutuksia ja sen kumppaneiden osoittamaa ammattitaitoa, innovaatiota ja sitoutumista toimittamaan erinomaisia Microsoftin teknologioiden päälle rakennettuja ratkaisuja. Cloud SaaS Solution -kategoria palkitsee kumppaneita, jotka tarjoavat ainutlaatuista lisäarvoa ja erinomaisia asiakaskokemuksia Microsoftin pilvipalveluiden avulla. 

  

“On suuri kunnia tulla nimetyksi Microsoftin vuoden kumppaniksi Cloud SaaS Solution -kategoriassa”, Jukka Rautio, Frends iPaaS:n toimitusjohtaja, sanoi. “Tämä arvovaltainen palkinto ei ainoastaan vahvista meidän sitoutumistamme ensiluokkaisiin integraatioratkaisuihin, mutta myös osoittaa sen lisäarvon, joita tarjoamme asiakkaillemme suoraviivaistamalla heidän monimutkaisia integraatiohaasteitansa. Kumppanuus Microsoftin kanssa on meille arvokas ja jatkamme yhteistyötä kiihdyttääksemme kasvua ja toimittaaksemme ylivertaisia tuloksia.” 

 

Microsoftin vuoden kumppanina Cloud SaaS Solution -kategoriassa Suomessa Frends iPaaS vahvistaa sen asemaa luotettuna kumppanina monen tyyppisille organisaatioille, jotka toimivat usealla eri teollisuuden alalla. Frends jatkuvasti kehittää sen Microsoftin teknologioiden asiantuntemusta integroimalla toiminnallisuuksia Azuren päälle, soveltamalla hyperautomaatiota sekä hyödyntämällä Azuren OpenAI- ja Cognitive Services -palveluiden potentiaalia.  

  

“Frendsin Digital Integration Hub (DIH) -palvelu on erinomainen esimerkki Frendsin kyvykkyyksistä. DIH on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat synkronoida ja yhdistää dataa monimuotoisten järjestelmien ja legacy-sovellusten välillä. Frends DIH käyttää hyödyksi Azuren in-memory-tietokantoja. Kun kriittistä dataa varastoidaan ja haetaan nopeita in-memory-tietokantoja hyödyntäen, saavutetaan ennätyksellisiä integraationopeuksia ilman legacy-järjestelmien kuormittamista”, sanoo Antti Toivanen, Frendsin markkinointijohtaja. 

 

“Tuomme Microsoftin kanssa uusimmat integraatioinnovaatiot markkinoille ja autamme organisaatioita saumattomasti integroimaan heidän sovelluksensa, järjestelmänsä ja datansa yhdellä helppokäyttöisellä alustalla. Yhdessä tarjoamme yhä useammalle organisaatiolle mahdollisuuden ja itsevarmuutta kiihdyttää heidän digitaalisia transformaatioita”, toteaa Rautio. 

 

 

Frendsistä

 

Frends enterprise iPaaS on eurooppalainen Enterprise Application Integration Platform as a Service, jonka avulla sen asiakkaat voivat integroida sovelluksia pilvi, hybridi ja on-premises-ympäristöissä. Frendsin tarjoaa yhden voimakkaan alustan, jonka avulla voit kehittää, hallinnoida ja turvata kaikki API-ingeraatiosi ja prosessiautomaatiosi. Frends on kevyeksi suunniteltu, low-code-kehitystä tarjoava alusta, joka on suunniteltu toimimaan hybridiympäristöissä ja tarjoaa saumattomia käyttöönottoja ja kytkentöjä mihin tahansa järjestelmään. Frendsin avulla säästät aikaa ja rahaa sisäisessä kehittämisessä sekä voit rakentaa uudelleenkäytettäviä ja -myytäviä connector-komponentteja asiakkaillesi. 

 

 

Pinterest
Frends iPaaS logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Frends iPaaS kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

frends ipaas
FRENDS
FrendsiPaaS

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Frends iPaaS - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Frends iPaaS - Muita referenssejä

Frends iPaaS - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia