Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FOK: Priima LMS otettiin käyttöön, koska se on moderni, helppokäyttöinen ja toimiva

ReferenssiFarmasian oppimiskeskus ry, FOK, on koulutusta ja elinikäistä oppimista palveleva yhdistys, joka tuottaa täydennyskoulutusta apteekkien, lääketeollisuuden ja sairaala-apteekkien henkilöstöille. FOK tarjoaa lääkealan verkkokoulutuksia, webinaareja ja lähiopetusta sekä asiakaskohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia.

Priima LMS valikoitui kilpailutuksen kautta

FOK halusi selkeän, helppokäyttöisen, toimivan ja modernin oppimisalustan. Alustan oli mahdollistettava verkkokoulutusten sisältöjen kehittäminen niin, että koulutukset ovat pedagogisesti laadukkaita ja niissä voi toteuttaa uutta teknologiaa. Tarpeellisia ominaisuuksia olivat myös automaattinen todistustoiminto ja mahdollisimman pitkälle automatisoitu asiakashallinta.

Näiden seikkojen pohjalta FOK päätti kilpailuttaa oppimisympäristöt kartoittaakseen niiden tarjontaa markkinoilla. Kilpailutusprosessin edetessä FOK valitsi kolme edustajaa, joille he esittivät oppimisympäristöä koskevat tärkeimmät vaatimuksensa. FOK rakensi saman asiakaspalveluvalmennuksen kolmelle eri alustalle ja jakeli koulutuksen kolmelle pilottiryhmäläiselle. Palautteiden perusteella Priima sai parhaat arviot.

Priiman skaalautuvuus ja LTI-työkalut saavat kiitosta

FOK päätyi valitsemaan Priiman, sillä heidän asiakkaansa pitivät Priimaa selkeänä ja helppokäyttöisenä oppimisympäristönä. Todistustoiminto ja kahden järjestelmän integrointimahdollisuus olivat FOKille kynnyskysymyksiä, ja nämä saatiin rakennettua Priimaan ennen vuoden 2019 alkua. Myös hyvät kokemukset Discendumin asiakastuesta ja tuttu toimintafilosofia ohjelmiston takana vaikuttivat FOKin päätökseen. ”Meillä on yhteistä historiaa Discendumin asiakastuen kanssa ja meillä on rakentunut todella luottamuksellinen suhde. Olemme aina saaneet apua ja olemme yhdessä voineet kehittää vuosien varrella toimintaa”, FOKin koulutuspäällikkö Soile Tähtinen kertoo tyytyväisenä.

FOKille tärkeimpiä ominaisuuksia Priimassa ovat myös sen skaalautuvuus ja ennen kaikkea se, että LTI-työkalun avulla voidaan tuoda esimerkiksi interaktiivisia videoita koulutuksiin. Lisäksi he ovat erittäin tyytyväisiä asiakashallinnan automatisointiin, sillä se on säästänyt heiltä satoja työtunteja.

FOK rakensi kaikki Optimassa olleet koulutuksensa uudelleen Priimaan. Tähän he varautuivat ennakkoon hankkimalla videopalvelu Vimeon, jonne he veivät koulutusten luentovideot Optimasta. Vimeosta videot oli vaivatonta asettaa Priimaan omille paikoilleen. Tehtävät oli laadittava uudelleen, mutta sekin kävi joutuisasti. FOK aloitti verkkokoulutustensa jakamisen Priimassa vuoden 2019 alusta. ”Kaikki on mennyt paremmin kuin uskallettiin edes odottaa. Ei ole tullut mitään ongelmia, kaikki toimii”, Soile kehuu.

Innostavia koulutussisältöjä uudella teknologialla

“Järjestämme Priimassa oppimissykleittäin eteneviä, oivalluttavia verkkokoulutuksia. Priima antaa siihen hyvän mahdollisuuden, kun sinne rakennetaan sivu sivulta innostavia, käytännönläheisiä ja ongelmalähtöisiä oppimissisältöjä”, Soile kertoo.

Oppimisen mielenkiintoa FOK luo uudenlaisella tekniikalla Priimassa: opiskelijoiden mukana seikkailevat animaatiohahmot, animoitu verkkotuutori ja interaktiiviset videot ovat heidän uusimpia menetelmiään. Loppukäyttäjät ovat ottaneet Priiman hyvin vastaan, ja palaute on hieman parantunut koulutuksissa, jotka FOK siirsi Priimaan.

Jatkossa FOK aikoo kehittää koulutussisältöjä teknologia edellä. Myös monimuoto-opetus on korostumassa lähiaikoina. Lisäksi Priimaa hyödynnetään mahdollisesti jatkossa enemmän myös lähipäivien oppimisen ohjaamisen tukena.

Suosittelija:

"FOKille tärkeimpiä ominaisuuksia Priimassa ovat myös sen skaalautuvuus ja ennen kaikkea se, että LTI-työkalun avulla voidaan tuoda esimerkiksi interaktiivisia videoita koulutuksiin. Lisäksi olemme erittäin tyytyväisiä asiakashallinnan automatisointiin, sillä se on säästänyt meiltä satoja työtunteja."

Soile Tähtinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Saarni Learning Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Farmasian oppimiskeskus
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Soile Tähtinen, koulutuspäällikkö

Lisätietoja

Yritysprofiili Saarni Learning kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Clojure

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Omat tagit

discendum
Aikuiskoulutus
verkkokoulutus
oppimisalusta
oppimisympäristö
verkko-oppiminen
verkko-oppimisympäristö
verkko-oppimisalusta
verkko-opetus
learning management system
LMS
eLearning
onlinelearning
priima
priima lms
priima oppimisympäristö
optima
apteekkiala
itala
fok
farmasian oppimiskeskus
farmaseutti

Siirry yrityksen profiiliin Saarni Learning kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Saarni Learning - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Saarni Learning - Muita referenssejä

Saarni Learning - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia