Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automatisoi rutiinejasi ja paranna markkinointitoimenpiteiden laatua

Bloggaus

Kun markkinointisisältöjä ja -kanavia on valtavasti, vie manuaalinen hallinta ja julkaiseminen kaiken ajan

Markkinointi muistuttaa tänä päivänä usein jonglööraamista. Yrityksen markkinointisisältöjen, -toimenpiteiden ja -kanavien hallinta sekä laadunvalvonta edellyttää useiden pallojen pitämistä ilmassa samaan aikaan. Pallojen määrän lisääntyessä ennemmin tai myöhemmin joku niistä tippuu. Silloin pettää joko markkinoinnin tuloksellisuus, brändinhallinta tai markkinoijan hyvinvointi.

Gredi Content HUB vapauttaa markkinoijan manuaalisesta työstä

Kun haluatte tehdä hyvin hallittuja, johdonmukaisia ja laadukkaita markkinointitoimenpiteitä, Gredi Content HUB on erinomainen työkalu. Sen avulla mm.

• Parannat markkinointitoimenpiteittesi laatua. Sisältöjen ja muiden materiaalien laadun- ja brändinmukaisuuden valvonta helpottuu, kun ne kaikki löytyvät samasta paikasta. Jatkossa markkinointitoimesi ovat aina johdonmukaisia ja laadukkaita.

• Automatisoit markkinointirutiinejasi. Pitkälle viedyt julkaisu- ja taittoautomaatiot vähentävät manuaalisen työn minimiin. Rutiininomaiset versioinnit ja some-julkaisut hoituvat automaattisesti ja tiimisi voi keskittyä olennaiseen.

• Lisäät markkinointisi mitattavuutta. Mitattavuus edellyttää johdonmukaisuutta ja selkeitä A/B-testejä. Gredi Content Hubin avulla parannat molempia. Ratkaisu tuottaa myös automaattiset raportit toimenpiteistäsi.

• Säilytät brändi-ilmeesi kanavasta ja käyttäjästä riippumatta. Kun kaikki materiaalit löytyvät yhdestä paikasta ja esimerkiksi lokalisoinnit voidaan tehdä automaattisesti, on brändinhallinta helppoa. Sillä ei ole merkitystä, kuinka paljon kanavia tai käyttäjiä materiaaleillasi on.

• Tehostat työvaiheita tekoälyllä. Tekoälyavustetut hakutoiminnot nopeuttavat oikeiden materiaalien löytämistä. Älykkäät taitto-ominaisuudet tuottavat oikeanlaiset versiot automaattisesti ja kanavariippumattomasti.

Gredi Content HUBista hyötyvät yritysten markkinointiorganisaation lisäksi myynti-, viestintä, IT- ja liiketoimintajohto sekä eri sidosryhmät ja kumppanit.

Lue lisää!

Gredi – arvoa kumppanuudesta

Tänä päivänä Gredi on osa PunaMusta Mediaa, joka tarjoaa yhteistyölle huippuammattilaisten verkoston sekä palvelut, jotka yhdessä Gredin ratkaisujen kanssa muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden markkinoijien tarpeisiin sekä yritysten digitaalisen liiketoiminnan johtamiseen.

Yhteisenä visiona on yhdistää kaupankäynti kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi sekä yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi.

Ota yhteyttä!

Pinterest
Gredi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gredi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Omat tagit

Materiaalipankki

Siirry yrityksen profiiliin Gredi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gredi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Gredi - Muita referenssejä

Gredi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia