Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset nostivat hymyn huulille

BloggausMeillä toiminnan arvopohja perustuu työn korkeaan laatuun ja ihmisiin. Ajattelemme, että kun tiimimme voi hyvin, he ovat myös motivoituneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta. Uskomme asiakkaidemme puolestaan pysyvän tyytyväisinä saadessaan rinnalleen motivoituneita osaajia ja käyttöönsä vankkaa ammattitaitoa. 

Näin asia toimii ainakin teoriassa. Vaikka olemme toki kysyneet asiakkailtamme palautetta aiemminkin, tällä kertaa päätimme toteuttaa Monadin historian ensimmäisen virallisen asiakastyytyväisyyskyselyn, koska vain siten voisimme varmistua asiakkaidemme kokemuksesta ja tyytyväisyydestä. 

Asiakastyytyväisyyskyselyn toteuttaminen

Asiakastyytyväisyyskysely laadittiin hyödyntäen standardoitua NPS (Net Promoter Score) -menetelmää, jonka rinnalla hyödynnettiin myös Customer Satisfaction Score (CSAT) -kysymyksiä. Net Promoter Score on maailman johtava mittari asiakastyytyväisyyden ja ‑uskollisuuden mittaamiseen. NPS ei keskity selvittämään ainoastaan asiakkaan tyytyväisyyttä yritykseen, vaan järjestelmä on luotu mittaamaan asiakkaiden halukkuutta suositella yritystä muille.

Tavoitteenamme oli luoda sellainen kysely, jonka pystymme jatkossa toteuttamaan säännöllisin väliajoin, jotta tulokset ovat vertailukelpoisia ja siten auttavat meitä aidosti kehittämään toimintaamme. Halusimme tietää yleisellä tasolla, kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat meihin, mutta yhtälailla halusimme kuulla mahdollisia kehitysideoita ja havaita kehityskohteita. Koska vannomme korkealaatuisen koodin nimeen, tahdoimme kuulla palautetta myös siitä, kuinka tässä onnistumme asiakkaidemme silmissä. 

Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit Monadia ystävällesi tai kollegallesi?

Kuinka tyytyväinen kokonaisuudessaan olet kanssamme työskentelyyn?

Kuinka tyytyväinen olet työmme laatuun?

Tämän lisäksi asiakkaamme kuvasivat meitä sanoilla korkealaatuinen, luotettava, uniikki, ketterä ja responsiivinen. 

Vaikea sanoa, missä voisi vielä parantaa, mutta kaikista työntekijöistä tulee pelkästään positiivista palautetta sekä otteesta, että työn laadusta. Jatkakaa samaan malliin!”

Olemme kaikkinensa erittäin tyytyväisiä asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin ja kiitämme asiakkaitamme loistavasta palautteesta! Jatkossa lupaamme pitää tason edelleen korkealla ja kehittää toimintaa eteenpäin. 

Pinterest
Monad Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Auditointi
Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia