Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aplicom Oy – Pienistä puroista vahvaan yhteistyöhön

ReferenssiAplicom on suomalainen telematiikkayritys. Aplicom suunnittelee ja valmistaa laitteita, ohjelmistoja sekä palveluita tiedon keräämiseen koneista ja laitteista. Aplicom on telematiikkaratkaisujen toimittajien sekä kone- ja laitevalmistajien kumppani ja he ovat tehneet telematiikkaa jo yli 30 vuotta ja tuotteita on käytössä jo lähes 50 maassa eri puolilla maailmaa. Aplicomin päätoimipaikka on Jyväskylässä, myynti ja markkinointi Helsingissä ja tytäryhtiö Berliinissä. Aplicom hyödyntää toiminnassaan laajaa yhteistyöverkostoa. He pyrkivät pitkäaikaisiin suhteisiin jälleenmyyjien, tuotekehityskumppaneiden, sopimusvalmistajien sekä muiden kumppanien kanssa.

Aplicom Oy on ollut TNNetin asiakas jo vuosituhannen alusta lähtien. Yhteistyö on lähtenyt liikkeelle pienin askelin. Ensimmäinen TNNetin palvelu oli vuonna 2005 tuotettu sähköpostipalvelu, josta yhteistyötä lähdettiin kehittämään Aplicomin labraympäristöön, johon tarvittiin edullista internetyhteyttä sekä julkisia ip-osoitteita. Tähän tarpeeseen Aplicom hankki TNNet Oy:ltä ADSL-yhteyden. Yhteistyön aloitti yrityksessä vielä tälläkin hetkellä työskentelevä Tapani Myllymäki.

Vuosien varrella yhteistyö kehittyi ja Tapani hankki Aplicomille myös muutaman virtuaalipalvelimen. ”Yhteistyön aikana huomasin TNNetin tavat toimia meidän kanssamme, jotka lopulta olivat ratkaisevassa asemassa, kun valitsin toimittajaa virtuaalipalvelimille.” toteaa Tapani Myllymäki. Suurempi askel yhteistyössä otettiin kuitenkin myöhemmin, kun omilla palvelinraudoilla toimivat sisäverkon virtuaalipalvelimet siirrettiin TNNetin virtuaaliympäristöön. Tästä jatkumona oli luontevaa siirtää myös tietoliikenneyhteydet TNNetin huolelliseen huomaan.

”Tietoliikenneyhteyksien siirtäminen selkeytti ja nopeutti verkkoa huomattavasti, koska sisäverkon palvelimet sekä käyttäjät saatiin käytännössä samaan lähiverkkoon. Nyt kaikki IP-verkot ovat hallittavissa samasta portaalista.” kertoo Tapani Myllymäki.

Suurimpia tekijöitä yhteistyössä on myös ollut vahva tekninen osaaminen niin verkoista, virtuaalialustoista sekä tietoturvasta. Tapani toteaakin, että TNNet on ollut aina ajan hermolla tuomassa uusia palveluita Aplicomin käyttöön ja TNNetin yhteyshenkilöiden pysyminen samana on mahdollistanut vahvemman luottamuksen yhteistyöhön.

Tapani toteaa myös TNNetin arvoista seuraavasti:

”TNNetin arvot eivät ole pelkkiä korulauseita, vaan firma käytännössä toimii arvojensa mukaisesti”.

TNNet Oy:tä Tapani voi myös suositella muille yrityksille. Hän kommentoi seuraavasti:

”Yrityksissä ollaan yleisesti varovaisia siirtämään datayhteyksiä toiselle operaattorille, vaikka hyötyjä olisi tiedossa. Operaattorin muutos varsinkin VPN-yhteyksien osalta vaatii tarkkaa suunnittelua ja hyvää ajoitusta. Mutta jos suunnitelma on tehty hyvin TNNetin kanssa sekä aikaa on varattu riittävästi sekä kotiläksyt tehty, niin siirto menee varsin sujuvasti. ”

Suosittelija:

”Tietoliikenneyhteyksien siirtäminen selkeytti ja nopeutti verkkoa huomattavasti, koska sisäverkon palvelimet sekä käyttäjät saatiin käytännössä samaan lähiverkkoon. Nyt kaikki IP-verkot ovat hallittavissa samasta portaalista.”

Tapani Myllymäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
TNNet Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aplicom Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tapani Myllymäki

Lisätietoja

Yritysprofiili TNNet kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin TNNet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TNNet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

TNNet - Muita referenssejä

TNNet - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia