Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Antti Riikonen nimitetty Monad Oy:n toimitusjohtajaksi

BloggausMonad Oy on nimittänyt DI Antti Riikosen (38) toimitusjohtajaksi 23.12.2022 alkaen. Riikonen on toiminut aiemmin yhtiön liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävässä. Yhtiössä ei ole aiemmin ole ollut toimitusjohtajaa ja Monadin hallitus on vastannut operatiivisesta toiminnasta.

Antti Riikonen on työskennellyt Monadilla marraskuusta 2021 alkaen, jolloin hän aloitti kehitysjohtajan tehtävässä. Toimitusjohtajanimityksen tarkoituksena on selkeyttää tehtäväjakoa hallituksen ja uuden roolin välillä. Riikosella on ennestään laaja-alainen kokemus ohjelmistoalan liiketoiminnan kehittäjänä ja yrityskulttuurin muotoilijana. Ennen Monadia hän on työskennellyt mm. Huldilla ja Bitwisella. 

– Antti Riikosen nimitys on luonteva askel Monadin viisivuotiaalla taipaleella. Sen avulla virtaviivaistamme yrityksen hallinnon toimintaa ja selkeytämme operatiivisia vastuita, jolloin hallitus voi keskittyä entistä vahvemmin yrityksen strategiaan ja sen toteutumisen seurantaan, kertoo perustajaosakas Mikael von Bonsdorff

– Reilun vuoden aikana minulle on muodostunut selkeä kuva Monadin liiketoiminnasta, ja olemme muuranneet paikalleen ihmislähtöisen työyhteisömme peruskiviä. Jatkamme yhdessä parhaan työyhteisön rakentamista ammatistaan ylpeille ja siinä kehittymään pyrkiville digitaalisten ratkaisujen ammattilaisille. Tavoitteenamme on olla Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti kestävästä ohjelmistokehityksestä tunnettu ohjelmistotalo, kertoo toimitusjohtaja Antti Riikonen.

Monad on tamperelainen ohjelmistoyritys, jossa luodaan ammattiylpeydellä käyttäjälähtöisiä, aikaa kestäviä ja helposti jatkokehitettäviä digitaalisia ratkaisuja. Yritys tuottaa ohjelmistoratkaisuja muun muassa terveydenhuollon, teollisuuden ja työkoneiden järjestelmien tarpeisiin. Monadin asiakkuuksiin lukeutuvat muun muassa The Qt Company, Valmet, Glaston, Novatron, Also ja Mylab.

Pinterest
Monad Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

nimitys
Nimitykset

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia