Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Ajatus paremmasta” – Nordea-brändi uudistuu

BloggausNordea haluaa nostaa esiin pohjoismaista ajattelutapaa, jolla teemme huomisesta aina eilistä paremman, pieni askel kerrallaan. ”Ajatus paremmasta” lanseerataan Nordean markkinoinnissa ja viestinnässä kaikissa Pohjoismaissa keväällä 2023.

Markkinointikonseptissa esiintyvien henkilöiden yksilölliset tarinat kertovat Nordean roolista Pohjoismaiden yhteiskunnissa ja asiakkaidemme arjessa yli 200 vuoden aikana. Tarinoissa käsitellään muun muassa vastuullisuutta, tasa-arvoa, yrittäjyyttä ja innovaatioita.

”Nordean arvot juontavat juurensa Pohjoismaiden tunnetusti avoimista, edistyksellisistä ja yhteistyökykyisistä yhteiskunnista. Jo Nordean nimi tulee sanoista ’Nordic’ ja ’idea’. Uusi brändistrategiamme kuvaa pohjoismaista jatkuvan kehittymisen asennetta ja sitä, miten me Nordeassa autamme ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja edistämme yhteistä hyvää.”, toteaa brändi-, viestintä- ja markkinointijohtaja Ulrika Romantschuk.

”Kerromme Nordean tarinan nostamalla samalla keskiöön asiakkaamme ja pohjoismaalaiset ihmiset. Juhlistamme ylpeinä Pohjoismaille tyypillistä elämänasennetta ja ajattelutapaa, joka tekee meistä ainutlaatuisia”, Ulrika Romantschuk sanoo.

Katso ”Ajatus paremmasta” -video.

Pinterest
Nordea logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordea kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Siirry yrityksen profiiliin Nordea kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordea - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordea - Muita referenssejä

Nordea - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia