logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Codeo on ohjelmistokehityspalveluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkaiden tiimeihin kokeneita softakehityksen ammattilaisia.

Codeo Oy

Yritysesittely

Teemme ohjelmistokehitystä eri toimialoille, kuten joukkoliikenteeseen, vähittäiskauppaan, logistiikkaan, julkishallintoon, televiestintään, jne. Erityisosaamisemme on toteuttaa asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä ohjelmistoja. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi webin taustajärjestelmiä, tietokantoja, selain- ja mobiilisovelluksia tai sulautettuja järjestelmiä. Työskentelemme ensisijaisesti tuntihinnoitteluperiaatteella ja usein asiakkaan omissa tiloissa.

Yrityksenä toteutamme radikaalia läpinäkyvyyttä. Julkaisemme kaiken mahdollisen tiedon kotisivuillamme (esim. palkkamallin ja palkat, osakassopimuksen, omistuksen, vapautuvat ohjelmistokehittäjät hintoineen). Uskomme, että vastuullinen yritystoiminta toteutuu parhaiten läpinäkyvyyden avulla.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 2421666-6
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh 044 5673520
E-mail tommi.aho@codeo.fi

Toimipaikat     Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, Microsoft, Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Django, Grails, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, C, C#, C++, Java, Javascript, Objective-C, Python, Ruby, Scala, Swift, Episerver, Liferay, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus:

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Vuokratyövoima

Omat tagit: Codeo

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Codeo - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHSL-sovellus helpottaa matkustajan arkea

"Parasta tässä hankkeessa olivat ihmiset. He näyttivät miten pystyvät ottamaan yhä enemmän vastuuta ja miten näkemykset kypsyivät ja kehittyivät. Luottamus tähän porukkaan lisääntyi koko ajan."

--

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Codeo - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Codeo - Referenssit

Codeo - Bloggaukset

Codeo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Codeo - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Codeo - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Codeo Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku