Houmi.fi -palvelualusta lupaa tuhansien eurojen hyötyä kilpailuttamalla kiinteistönvälityksen ja kodin remontit ilmaiseksi. Mutta miten alusta toimii ja miksi sitä kannattaisi käyttää? Ite wiki haastatteli Houmin toimitusjohtaja Matti Hartikaista.

Miten Houmi toimii? 

Houmi tarjoaa digitaalisen palvelualustan asunnon myyjille ja kodin remontoijille. Houmin avulla kuluttaja voi vertailla ja kilpailuttaa kiinteistönvälittäjät ja kotiremontteja tekevät urakoitsijat vaivattomasti. Kuluttaja saa yhdellä kyselyllä useita tarjouksia palveluntarjoajilta.

Houmin ideologiassa kuluttajalla on mahdollisimman läpinäkyvä kuva kodin myyntiin ja remontointiin liittyvistä palveluntarjoajista. Houmin avulla ihmiset saavat nämä palveluntarjoajat kilpailemaan heidän huomiostaan ja ostopäätöksistä. Houmi haluaa olla kuluttajien puolella tuomalla isoihin, kotiin liittyviin investointeihin useita hyviä palveluntarjoajia vertailtavaksi. Houmi haluaa tarjota tämän palveluntarjoajien vertailun ja kilpailuttamisen mahdollisimman sujuvasti, nopeasti ja kuluttajille ilmaiseksi.

”Kuluttaja saa yhdellä kyselyllä useita tarjouksia palveluntarjoajilta.”

Mikä on palvelun suurin lisäarvo asuntoaan myyvälle henkilölle? 

Houmin missio on poistaa asunnon myyntiin ja kotiremontteihin liittyvä huoli ja stressi sekä maksimoida Houmin palveluiden kautta saatava rahallinen arvo asunnolle tai kustannussäästö palveluiden hinnassa. Houmin missio on toimia alustana, jonka kautta voi varmuudella löytää ja tilata laadukkaita palveluita asunnon vaihtoon ja kodin remontointiin liittyen.

”Houmin suurin lisäarvo on rahallinen hyöty ja ajallinen säästö, mitkä on mahdollista saavuttaa palvelun käytön myötä.”

Houmin suurin lisäarvo on rahallinen hyöty ja ajallinen säästö, mitkä on mahdollista saavuttaa palvelun käytön myötä. Houmin kautta kilpailutetut palvelut tuovat kustannushyötyä kilpailutettujen välityspalkkioiden sekä kilpailutettujen urakkatarjousten muodossa. Ajansäästöä saadaan valitsemalla oman alueen tehokkaimmista kiinteistönvälittäjistä se sopivin. Laadusta päästä nauttimaan valitsemalla Houmin taustakartoittamista urakoitsijoista tekijä, jolla on referenssit kunnossa aiemmista urakoista.

 

 

Miksi kiinteistövälittäjien kannattaa lähteä mukaan?

Houmi tarjoaa kiinteistönvälittäjille ja remonttialan yrityksille riskittömän asiakashankintakanavan. Jos Houmin kautta ei tule välitystoimeksiantoja tai urakoita, Houmista ei aiheudu mitään kuluja kiinteistönvälittäjille ja urakoitsijoille. Houmin palkkio laskutetaan palveluntarjoajilta toteutuneen asuntokaupan välityspalkkiosta tai toteutuneen remonttiurakan työn osuudesta. Ei kauppaa, ei kuluja.

Mikä on Houmin liiketoimintamalli?

Houmi yhdistää alustansa ja palvelunsa avulla kiinteistönvälittäjät ja urakoitsijat näitä palveluita etsiviin asiakkaisiin. Houmi tarjoaa kiinteistönvälittäjien ja urakoitsijoiden vertailu- ja kilpailutuspalvelun kuluttajille ilmaiseksi. Houmin palkkio perustuu palveluntarjoajien toteutuneeseen välityspalkkioon tai urakkalaskutukseen. Houmin liiketoiminnan ansaintalogiikka on tulonjakoperusteinen, niin sanottu revenue sharing- malli.

”Houmi yhdistää alustansa ja palvelunsa avulla kiinteistönvälittäjät ja urakoitsijat näitä palveluita etsiviin asiakkaisiin.”

Keitä yrityksen takaa löytyy ja minkälainen tausta sinulla itselläsi on? 

Minä olen osakas ja Houmi Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Minulla itselläni on vahva osaaminen IT-alalta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Uskonkin pystyväni kehittämään Houmista aidon lisäarvoa tuottavan palvelualustan kuluttajille.

Houmi Oy:n taustalla on 6 suomalaista osakasta jotka kaikki ovat yksityishenkilöitä. Kaikki Houmi Oy:n osakkaat ovat kantaneet rahallista riskiä Houmissa ja kaikki osallistuvat Houmin toimintaan vähintään yhtiökokousten kautta omistajaohjauksen muodossa.

Terveisesi asuntoaan myyville ihmisille?

Terveiset asunnon myyntiä miettiville suoraan Houmin asiakkaan suulla: “Saat parempia välitystarjouksia Houmin kautta kuin jos ottaisit suoraan yhteyttä kiinteistönvälitysliikkeisiin.”

Ja kotiremonttia miettiville; et todennäköisesti tunne montaa remonttiyritystä. Kannattaa ottaa ainakin muutama tarjous urakallesi Houmin kautta. Luotettavat tekijät, nopeat tarjoukset.

Houmin palvelua kokeilemalla et voi menettää mitään. Vertaile Houmin avulla ennen kuin valitset!

 

Houmin verkkosivut