Bitfactor ja e-urheiluorganisaatio ENCE ryhtyvät yhteistyöhön.

Bitfactor on suomalainen vuonna 2013 perustettu digitaalisten palveluiden asiantuntijayritys. ENCE on e-urheiluorganisaatio, jolla on joukkueet Counter-Strike: Global Offensive, Starcraft II, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja Hearthstone -peleissä. Huhtikuussa 2019 ENCE oli Suomen suosituin elektronisen urheilun seura.

ENCEn tavoitteena on tarjota faneilleen ympäri maailman yhtäläiset mahdollisuudet olla osa yhteisöään.

Bitfactorin julkaisemassa tiedotteessa ei vielä sen tarkemmin kerrota yhteistyön yksityiskohdista, mutta kerrotaan, että ENCEn tavoitteena on tarjota faneilleen ympäri maailman yhtäläiset mahdollisuudet olla osa yhteisöään, ja Bitfactor on valittu kumppaniksi tätä toteuttamaan.

“Olemme todella innoissamme kumppanuudesta Bitfactorin kanssa. Tavoitteemme on nousta yhdeksi maailman johtavista e-urheiluorganisaatioista. Bitfactor on näyttänyt kykynsä rakentaa digitaalisia palveluita kansainväliselle yleisölle, joten olemme varmoja, että yhteistyössä heidän kanssaan saavutamme tavoitteemme”, sanoo ENCEn toimitusjohtaja Mika Kuusisto tiedotteessa.

Myös Bitfactorin myynti- ja markkinointivastaava Kimmo Heikkilä kommentoi yhteistyötä:

“Jokainen asiakas ja projekti on meille tietysti yhtä tärkeä. Kumppanuudesta ENCEn kanssa olemme kuitenkin erityisen ylpeitä, sillä meillä on paljon peliharrastajia. Ala on siis myös henkilökohtaisesti hyvin kiinnostava. Emme todellakaan lähde “rush B” -linjalle, vaan luomme yhdessä ENCEn kanssa aivan uudenlaisen ja unohtumattoman fanikokemuksen.”

”Kumppanuudesta ENCEn kanssa olemme kuitenkin erityisen ylpeitä, sillä meillä on paljon peliharrastajia.”

E-urheilun suosio Suomessa on vahvassa nousussa. Digitoday uutisoi Sponsor Insightsin tutkimuksesta, jonka mukaan e-urheilu on noussut 18–29-vuotiaiden miesten ikäluokassa kiinnostavimmaksi urheilulajiksi, ja Suomessa on noin 400 000 – 450 000 esportsista kiinnostunutta.

Ohjelmistoprojektien kirjoittamaton sääntö on, että mitä kiinnostuneempia kehittäjät ovat palvelun aiheesta, sitä parempaa työn jälki on. Tähän perustuen Bitfactorin ja ENCEn yhteistyöltä voi odottaa suuria!