Legendaarinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush täyttää kymmenen vuotta. Vuoden odotetuin startup-tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4-5. joulukuuta.

Slush kokoaa vuosittain yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa teknologia-alalta. Muutamassa vuodessa Slush on noussut yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista.

Vuonna 2017 Slushiin otti osaa yli 2600 startupia, 1600 sijoittajaa ja 600 journalistia yli 130 maasta.

Tänä vuonna Slushin uutena toimitusjohtajana on aloittanut Andreas Saari ja varatoimitusjohtajana Alexander Pihlainen. Molemmilla on useamman vuoden kokemus Slushin järjestämisestä.

”Suomen startup-kentässä on käynnissä erittäin kiinnostava vaihe.”

– Suomen startup-kentässä on käynnissä erittäin kiinnostava vaihe.  Meillä on tällä hetkellä joukko äärimmäisen potentiaalisia uuden aallon startupeja ja on vain ajan kysymys ennen kuin jokin näistä nousee seuraavaksi Supercellin kaltaiseksi menestystarinaksi. Slush aikoo olla omalta osaltaan mahdollistamassa tätä kehitystä, Saari toteaa Slushin julkaisemassa lehdistötiedotteessa.

Tänä vuonna Slush keskittyy kasvuyritysten kohtaamiin haasteisiin.

– Viime vuodet Slush on keskittynyt erityisesti kasvuyritysten rahoituksen saamisen helpottamiseen. Tänä vuonna siirrämme fokusta muihin kasvuyrittäjien kohtaamiin haasteisiin ja siihen, miten voimme auttaa niiden ratkaisemisessa. Lisäksi panostamme edelleen kansainvälisten tapahtumien ja online-alustamme kehittämiseen, Pihlainen kertoo.

Jatkossakin Slushin ytimessä tulee säilymään startup-yritysten ja sijoittajien väliset kohtaamiset.

– Tähtäämme Slushin aikana tapahtuvien tapaamisten määrän kymmenkertaistamiseen, Saari visioi.

Slushin verkkosivuilla yllätys web-nostalgikoille

Ite wikin toimitus huomasi sattumalta, että Slushin sivut sisältävät myös huikean yllätyksen web-nostalgikoille.

Onnistutko löytämään osion sivustolta?

Mikä on Slush? Siihen vastaa Slushin promovideo viime vuoden tapahtumasta:

Slushin verkkosivut