Google on ilmoittanut julkaisevansa uuden puhelimen, tabletin sekä laturin.

Pixel 3 on Googlen kolmannen sukupolven älypuhelin, jota myydään normaalina versiona sekä näytöltään suurempana XL-mallina. Puhelimissa on panostettu kameraan, jota Google ylpeästi väittää “maailman parhaaksi”. Luuri on varustettu yhdellä 12,2 megapikselin ja f/1,8-aukon takakameralla ja kahdella 8 megapikselin etukameralla, jotka mahdollistavat laajempien ja laadukkaampien selfieiden ottamisen.

Puhelimissa on panostettu kameraan, jota Google ylpeästi väittää “maailman parhaaksi”.

 

 

Uusi laturi ei ole pelkkä laturi, vaan Pixel Stand -latausteline, jonka Google lupailee tuovan uusia ulottuvuuksia puhelimen käyttöön. Puhelimen ollessa kiinni Standissa se tunnistaa telineen ja aktivoi telinenäkymän, joka voi toimia esimerkiksi valokuvaruutuna tai antaa tietoja Google Assistantin kautta.

Pixel Slate -tabletti toimii Googlen edellisistä tableteista poiketen Chrome OS -käyttöjärjestelmällä. Se on suunniteltu yhdistettäväksi erikseen myytävään näppäimistöön ja tukee myös Pixelbook Pen -kynää. Tabletin menestys jää nähtäväksi, sillä Chrome OS:ää on vasta hiljattain alettu käyttää tableteissa.

 

Tutustu laitteisiin allaolevalla videolla: