Dreamforce on ehkä maailman suurin bisnestapahtuma.

Salesforcen organisoima konferenssi koostaa 170.000 bisnes- ja teknologiapäättäjää verkostoitumaan ja kuulemaan arvoisiaan puheenvuoroja bisneksen tulevaisuudesta San Fransiscoon.

Tapahtuman pikkuserkku Dreamforce To You on tuonut aiempina vuosina pienemmässä koossa Dreamforcen keskeisen sisällön Helsingin syksyyn, viimeksi Oopperatalolle.

Tänä vuonna tapahtuman korvaa Fluido Innovation Day, joka järjestetään 20. marraskuuta Helsingissä Kaapelitehtaalla.

– Salesforce on järjestänyt syksyisin Dreamforcen julkistaakseen tuoteuutisia, tarjotakseen huippuluokan esityksiä ja kootakseen liiketoiminnan kehittäjät keskustelemaan siitä, mihin bisnes on menossa. Jatkamme tänä vuonna Suomen tapahtumasarjaa Salesforcen pyynnöstä Dreamforce To Youn jalanjäljillä, kertoo Fluidon markkinointijohtaja Antti Turunen.

Yksi tärkeimpiä aiheita Fluido Innovation Dayssä tulee olemaan Salesforcen lanseeraama “Customer 360” joka mahdollistaa 360-näkymän asiakkuuksiin.

Astelukema 360 viittaa asiakasdatan pirstaloitumisesta syntyvän haasteen ratkaisemiseen. Salesforce teki historiansa isoimman yritysoston, kun se osti Mulesoftin integraatioalustan osaksi tuotettaan. Näin Salesforce pystyy tarjoamaan entistä paremmin kaiken asiakasdatan yhdistämistä omaan alustaansa.

– Salesforce on positioinut itsensä koko end to end -asiakasmatkan suunnittelijana sisältäen markkinoinnin automaation, niin digitaalisen kuin fyysisenkin myynnin, sekä itsepalvelu- ja lojaliteettiratkaisut. Salesforce ja kaikki teknologiaa hyödyntävät asiakkaat ovat matkalla kohti asiakasdatan keskittämistä yhdelle platformille, koska se on ainoa tapa, jolla voi tarjota kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen digitaalisesti, Turunen kertoo.

 

“Salesforce ja kaikki teknologiaa hyödyntävät asiakkaat ovat matkalla kohti asiakasdatan keskittämistä yhdelle platformille”

 

Kun eri järjestelmien data kyetään yhdistämään, ymmärretään asiakkuuksien eri kohtaamispisteet, kyetään kohdentamaan markkinointia digitaalisissa kanavissa ja tarjoamaan personoitua asiakaspalvelua.

– Luodaan ikäänkuin kyläkauppakokemus globaalissa markkinassa, Turunen visioi.

 

Fluido Innovation Dayn esiintyjäkaartia

 

Fluidolla tunnetaan Salesforcen teknologia, sillä yritys on henkilöstön koolla mitattuna pohjoismaiden suurin Salesforce-ratkaisuiden toimittaja työllistäen yli 250 asiantuntijaa.

– Fluido on fokusoitunut vain ja ainoastaan Salesforceen ja arvolupauksemme on, että meillä osataan tämä teknologia parhaiten pohjoismaissa, Turunen kuvaa.

 

Inspiroivia puheenvuoroja ja laadukasta musiikkia

Keiden Fluido Innovation Dayhyn kannattaa tulla paikalle?

Tietysti mukaan toivotetaan tervetulleeksi sekä olemassa olevat että Salesforcen ratkaisuista kiinnostuneet asiakkaat. Lisäksi paikalle saa tulla kuka tahansa, joka on kiinnostunut asiakaskokemuksen kehittämisestä, sekä digitaalisista kohtaamispisteistä asiakkaisiin.

-Kaikkien niiden, jotka haluavat ymmärtää miten asiakaskokemusta hallinnoidaan tulevaisuudessa, kannattaa tulla mukaan. Jos toimit asiakasrajapinnassa toimialasta riippumatta ja haluat ymmärtää minne maailma on menossa, tulet kokemaan mielenkiintoisen tapahtuman, Turunen lupaa.  

 

“Kaikkien niiden, jotka haluavat ymmärtää miten asiakaskokemusta hallinnoidaan tulevaisuudessa, kannattaa tulla mukaan”

 

Luonnollisesti paikalla pääsee kuulemaan tarinoita siitä, mitä yritykset tekevät Salesforcen ratkaisuilla. Näin tarjolla on inspiraatiota ja sparrausta myös tekemiseen omassa organisaatiossa.

 

Scandinavian Music Group esiintyy iltaosio Innovation Galassa

 

Vahvistettuja puheenvuoroja ovat muun muassa Finnairin  Karim Al-Soufi, VP Ground Customer Experience, Antti Mattila, Customer Communication Manager, SOK sekä St1:den tietohallintojohtaja Marko Korhonen. Salesforcelta puheenvuoron pitää Suomen maajohtaja  Petteri Poutiainen.

Inspiraatiopuheenvuoron päivän päätteeksi pitää Patrick “Pata” Degerman otsikolla “Impossible mission Mount SISU / Antarctica -93,0°C”. Patan esityksen pitäisi olla todella mielenkiintoinen ja innostava, Turunen sanoo.

Turunen tietää mistä puhuu, sillä Degerman vieraili jo aiemmin puhumassa Fluidolaisille ja valikoitui onnistuneen esityksensä johdosta myös Innovation Dayhyn esiintymään.

Kello 18.30 alkavassa iltaosio Innovation Galassa esiintyy, ei enempää eikä vähempää, kuin Scandinavian Music Group!

– Osallistujat saavat kutsua iltatapahtumaan yhden vieraan tai avecin, eli myös muilla kuin päiväosioon osallistuneilla on mahdollisuus päästä kuulemaan Scandinavian Music Groupia.

 

Fluido Innovation Day järjestetään 20.11.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla kello 12 alkaen. Tapahtumaan on tullut jo noin 300 ilmoittautumista, eli suuri osa paikoista on jo varattu. Tapahtuma on ilmainen.

 

Tutustu tapahtuman sivuihin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Ohjelma:

12:00 Registration and Expo

13:00 Welcome to Fluido Innovation Day

           Kai Mäkela, CEO, Fluido

           Petteri Poutiainen, RVP & Country Manager, Salesforce

13:20 Keynote: Customer 360

13:20 Customer Success Keynote

           Marko Korhonen, CIO, St1

           Karim Al-Soufi, VP Ground Customer Experience, Finnair

14:30 Coffee break and Expo

15:00 Breakout sessions

  1. Winning the heart and mind of the consumer of tomorrow
  2. Delivering digital success within b2b

           Breakout sessions’ speakers:

           Fluido Superheroes & Salesforce Trailblazers

           Antti Mattila, Customer Communications Manager, SOK

16:00 Coffee break and Expo

16:30 Closing Keynote and Fluido Awards

17:30 Impossible mission Mount SISU / Antarctica -93,0°C

           Pata Degerman, Adventurer and Explorer

18:30 Innovation Gala

           Artist: Scandinavian Music Group

 

Fluido Innovation Dayn verkkosivut ja ilmoittautuminen

 

Fluidon kotisivut

Fluidon Ite wiki-profiili