Mindtrek 2018 järjestetään Tampereella 10-11.10.2018. Mindtrek on vuosittain järjestettävä kansainvälinen teknologiakonferenssi, jonka teemoja ovat avoin lähdekoodi ja avoin data.

Mindtrek kerää avoimuudesta ja teknologiatrendeistä innostuneet yhteen oppimaan, keskustelemaan ja ideoimaan, miten uutta soveltavaa tutkimusta voidaan törmäyttää yritysmaailman kanssa ja mitä mahdollisuuksia esillä olevat teemat tarjoavat. Tavoitteena on yritysten, organisaatioiden ja yksityishenkilöiden verkostoituminen yli toimialarajojen.

Tapahtuman reilut 30 puhujaa tulevat monipuolisesti teknologiakentän ja julkishallinnon eri osa-alueilta. Puhumassa ovat muun muassa Roviosta ja Lightneerista tunnettu Peter Vesterbacka sekä mikrovaltio Liberlandin presidentti Vít Jedlička.

Kaksipäiväinen tapahtuma on jaettu viiteen pääteemaan, joita ovat Open World, Smart City Event Tampere, eHealth, Immersive Tech ja EdTech. Konferenssikävijät voivat seurata yhden aihepiirinesityksiä tai seikkailla teemasta toiseen omien mielenkiinnonkohteidensa mukaan.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Mindtrekin verkkosivuilla.

Mindtrekin ite wiki-tapahtumasivu
Mindtrekin verkkosivut